Najljepša sportska novinarka nakon udaje ima novi razlog za slavlje: Brojni obožavatelji su komentirali jednu stvar

Lijepa Talijanka ove godine ima puno razloga za slavlje.

www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Najljepša sportska novinarka Talijanka Diletta Leotta nakon udaje je imala novi razlog za slavlje. Atraktivna Talijanka i njezina kći Aria proslavile su rođendan. Diletta je proslavila 33. rođendan, a njezina kći Aria prvi. 

Slavna Talijanka podijelila je fotografije s dvostrukog rođendana na svom Instagram profilu, a torta i dekoracije su bile u roza boji. Brojni obožavatelji su uočili da je mala Aria jako slična ocu Lorisu

'Aria je identična Lorisu', 'Ista je otac', napisali su. 

Podsjećamo, Diletta Leotta udala se za njemačkog vratara Lorisa Kariusa krajem lipnja ove godine. Talijanka je podijelila fotografije s ceremonije i otkrila detalje njihovog posebnog dana.

Diletta je zablistala u vjenčanici od čipke, dugih rukova, a golih leđa, dok je Loris odabrao crno-bijelo odijelo. U slavlju i ceremoniji pridružila im se i kćer Aria.

Podsjećamo, novinarka je krajem kolovoza prošle godine putem Instagrama objavila da je rodila djevojčicu, a kćeri su dali ime Aria. Šuškanja o vezi s nogometašem pokrenula su se kad su ih paparazzi u studenom 2022. godine uhvatili kako uživaju u šetnji ulicama Milana.

Više fotografija Dilette, pogledajte u galeriji.