Najljepša sportska novinarka Diletta Leotta udala se za njemačkog vratara Lorisa Kariusa. Talijanka je podijelila fotografije s ceremonije i otkrila detalje njihovog posebnog dana. 

'Sve što sam ikad željela', napisala je uz serijal fotografija u kojoj se istaknuo njezin veo na kojem se nalazila upravo ta poruka. 

Diletta je zablistala u vjenčanici od čipke, dugih rukova, a golih leđa, dok je Loris odabrao crno-bijelo odijelo. U slavlju i ceremoniji pridružila im se i kćer Aria. 

Diletta i Loris su se zaručili prošle godine, ali novinarka je vijest obznanila tek nekoliko mjeseci kasnije. 

'Moram vam nešto reći.. Rekla sam da! Čekala sam nekoliko mjeseci da vam kažem jer smo Loris i ja htjeli što više doživjeti emocije Arijinog rođenja, ali sada smo spremni posvetiti se ovom našem novom velikom cilju zajedno, kao obitelj! Znate onu rečenicu 'Kad si sretan, obrati pažnju na to', u trenutku sadržanom na ovim fotografijama bila sam najsretnija žena na svijetu, s Lorisom i s Ariom koja je bila na putu', napisala je uz objavu.

Podsjećamo, novinarka je krajem kolovoza putem Instagrama objavila da je rodila djevojčicu, a kćeri su dali ime Aria. Šuškanja o vezi pokrenula su se kad su ih paparazzi u studenom 2022. godine uhvatili kako uživaju u šetnji ulicama Milana.

Inače, mnogi pamte Lorisa Kariusa kad 2018. godine kad je nakon Lige prvaka postao glavni predmet ismijavanja zbog katastrofalnog branjenja.

Više fotografija Dilette, pogledajte u galeriji. 

Instagram Diletta Leotta