Najljepša sportska novinarka Diletta Leotta sunčane dane provodi na bazenu uz vratara u Lorisa Kariusa i kćer Ariju. Prekrasna Talijanka podijelila je nekoliko fotografije svoje malene obitelji, ali obožavatelji su uočili da izgleda odlično u kupaćem kostimu

'Tek je osam sati ujutro', 'Prekrasna si', samo su neki od komentara. 

Diletta Leotta (2).jpg
Instagram 

Proslavljena talijanska sportska novinarka Diletta Leotta zaručen je za Lorisa Kariusa, a prošle godine su dobili kćer. Inače, mnogi pamte vratara kad je 2018. godine nakon Lige prvaka postao glavni predmet ismijavanja zbog katastrofalnog branjenja. Šuškanja o vezi pokrenula su se kad su ih paparazzi u studenom 2022. godine uhvatili kako uživaju u šetnji ulicama Milana.

Diletta Leotta i Loris Karius.jpg
Instagram 

Diletta pažnju javnosti privlači - kako svojim atraktivnim izgledom, tako i svojim ljubavnim životom, a prije tri godine lijepa Talijanka našla se u žiži javnosti zbog afere sa Zlatanom Ibrahimovićem. Slavni nogometaš je navodno proslavio Novu godinu sa suprugom na jednoj zabavi, nakon čega ju je poslao kući, a onda je otišao kod Dilette s kojom je ostao da ranih jutarnjih sati.

'Viđeni su zajedno od 21:20 do petnaest minuta do ponoći, kad su svjetla ugašena i više se te noći nisu palila', naveo je tada neimenovani izvor.

I sama Diletta je jednom prilikom progovorila o tračevima.

'Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svijetu moraš imati svijest da se ne dovedeš u pogrešne situacije', rekla je tada.

Diletta danas izgleda lijepo, sretno i zadovljno, te nema sumnje da joj veza s njemačkim nogometašem itekako prija, a da je skandal sa Zlatanom pao u zaborav.

Više fotografija Dilette, pogledajte u galeriji.

Instagram Diletta Leotta