Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMOZATAJNA DJEVOJKA NOGOMETAŠA: Mario Mandžukić već godinama ljubi Slavonku Ivanu, ali ona ne mari za slavu

Autor Ana Dukić

Mario Mandžukić dugi je niz godina u vezi sa Slavonkom Ivanom Mikulić.

 Mario Mandžukić.jpg Izvor: Instagram

Bivši hrvatski nogometaš Mario Mandžukić dugi je niz godina u vezi s Ivanom Mikulić, ali njezina pojavljivanja u javnosti možemo izbrojati na prste jedne ruke.

Nogometaš Mario Mandžukić jedno je od najuspješnijih imena u svijetu domaćeg nogometa, a od hrvatske se reprezentacije oprostio nakon osvojene druge medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

A iako se o njegovom poslovnom životu skoro pa sve zna, nije ista stvar i kada je privatni aspekt u pitanju. Mario je već dugi niz godina u ljubavi s Ivanom Mikulić, a mnogi su je prozvali najsamozatajnijom WAGS-icom. Nema je gotovo ni na jednoj fotografiji iako je s Marijem kroz njegovu karijeru promijenila tolike adrese brojnih svjetskih metropola. Nema ni društvene mreže, a ni ne pojavljuje se na javnim događanjima.

Ipak, njezini su sumještani iz Strizivojne za vrijeme popularnosti Vatrenih zbog SP-a 2018. godine, opisali je kao skromnu i pristojnu djevojku, a izgleda da Mario njezinu samozatajnost itekako cijeni. Ivana je rodom iz Strizivojne, a u javnosti se rijetko pojavljuje. Izbjegava kamere i glamurozna događanja, a njezine fotografije su rijetkost. Ivana nema niti profil na Instagramu.

Njeni susjedi jednom su prilikom medijima otkrili da su Ivana i njena sestra skromne i lijepe djevojke. Ivanin otac poginuo je 2002. godine u nesreći u termocentrali Kosovo 2 u Obiliću te je djevojke odgajala njihova majka.

O vezi Ivane i Marija ne zna se puno, osim da su skupa oko 15 godine te zajedno žive.

'Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji, psom i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima', rekao je jednom prilikom Mandžukić za njemačke medije.

Jednom je prilikom otkrio i da pas spava između njega i djevojke svaku večer i to je otprilike najviše što se od Mandžukića ikad moglo čuti o privatnom životu.

Povezane vijesti