Večeras u drugoj utakmici polufinala Lige prvaka Real Madrid na Santiago Bernabeu dočekuje Bayern Munchen. Kraljevski klub predvodi slavni trener Carlo Ancelotti. Legendarni nogometaš ima i zanimljiv privatni život, trenutno je u drugom braku. Međutim, najviše je proveo u braku s Luisom Gibellini od koje se razveo 2008. godine nakon 25 godina

Carlo i Luiza su se upoznali još u djetinjstvu, a par je dobio i dvoje djece: sina Davidea i kćer Katiju. Inače Luisa je bila velika ljubiteljica sporta, bavila se softballom, a obožavala je nogomet i tenis. Ljubav prema tenisu je prenijela i na supruga.

Carlo Ancelotti Luisa Gibellini.jpg
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, tu nije bio kraj njezinim talentima. Luisa je imala pilotsku dozvolu za helikopter od 1999. godine. Ona je slavnog trenera vozila od kuće u Parmi do trening kampa Milana, čuvenog Milanella, upravo helikopterom. To je činila kako bi njezin suprug izbjegao prometnu gužvu

Iako je njihov brak djelovao idilično, razveli su se 2008. godine. Ostali su u dobrim odnosima. Nažalost, Luisa je preminula prošle godine, a Carlo je bio uz nju u posljednjim trenucima. 

Nakon razvoda trener je upoznao kanadsku poduzetnicu Mariann Barrena McClay u jednom restoranu u Londonu. Vjenčali su se u Vancouver 2014. godine i još uvijek su skupa. 

Carlo Ancelotti Mariann.jpg
Splash News / Splash / Profimedia 

Inače, Carlov sin Davide je nastavio očevim stopama pa je tijekom karijere igrao za AC Milan. Nakon igračke karijere postao je očev asistent i sad je njegov pomoćni trener u Real Madridu.