Koji ugostiteljski objekti su u vlasništvu obitelji Boban? Zvonimir, Dražen i Marinko drže restorane u centru Zagreba

Obitelj Boban odlično posluje na području ugostiteljstva.

BORIS ŠČITAR/PIXSELL

Legendarni hrvatski kapetan Zvonimir Boban slavi 56. rođendan. Javnost ga najviše povezuje s nogometom, ali Zvone i njegova cijela obitelj itekako su uspješni u ugostiteljskim vodama. Otac Marinko, brat Dražen i Zvonimir su vlasnici restorana, ali i slastičarnice u centru Zagreba. Ovo su ugostiteljski objekti popularne obitelji:

Boban

Otac Marinko i proslavljeni nogometaš Zvonimir osnivači su restorana Boban u Gajevoj ulici. Ovaj ugostiteljski objekt posluje od 1995. godine, a njeguje mediteransku kuhinju s naglaskom na talijanskoj.

Vindol

Dražen Boban vlasnik je restorana Vindol koji se nalazi u Teslinoj ulici. Gostima nude izvorne specijalitete hrvatske kontinentalne i mediteranske kuhinje, kao i brojna autohtona jela.

Korčula

Riblji restoran Korčula u samom centru Zagreba ugostiteljski je objekt u vlasništvu Dražena Bobana. Posluje više od 60 godina, ali novi sjaj je dobio otkako je rukama Dražena. Gostima nudi dalmatinsku kuhinju na moderan i jedinstven način uz mnoštvo svježe ribe i morskih plodova.

b041.zagreb

Zvonimir je vlasnik slastičarnice u Masarykovoj ulici koja je omiljeno okupljalište mnogih Zagrepčana. Ondje posjetitelji mogu popiti kavu i pojesti različite vrste slastica.