Većina hrvatskih nogometaša na glasu su kao obiteljski ljudi, a obično su im na prvom mjestu njihova djeca. Iako je danas sasvim normalno imati jedno ili dvoje djece, neki su se Vatreni odlučili na velike obitelji. 

Stipe Pletikosa

Umirovljeni vratar Stipe Pletikosa tehnički je direktor hrvatske nogometne reprezentacije. U javnosti ga viđamo samo kada Vatreni igraju utakmice budući da je jako posvećen svojoj velikoj obitelji.

Angela-i-Stipe-Pletikosa.jpeg
STORY ARHIVA 

Stipe Pletikosa ne priča puno o privatnom životu, a već godinama ljubi lijepu Angelu s kojom je pred oltar stao 2003. godine. Par ima šestero djece, sinove Franka i Manuela te kćeri Eli, Ružu, Mariju i Klaru koja je stigla u ljeto 2021. godine.

'Djeca su Božji dar, velika radost, a za mene i moju suprugu smisao života. Nikada nisam krio da želim imati veliku obitelj te da su mi pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas', otkrio je otac šestero djece jednom prilikom za Story.

Par je oduvijek htio kuću punu djece, a najstariji sin Franko na svijet je stigao 2010. godine nakon sedam godina sretnog braka.

Igor Štimac

Umirovljeni nogometaš Igor Štimac također se može pohvaliti s velikom obitelji. S bivšom suprugom Suzanom Žunić bio je u braku 19 godina, a dobili su kćeri Deu i Miju te sina Luku.

Štimac je nakon razvoda novu sreću pronašao s 13 godina mlađom Lanom Bucat. Mediji su pisali da su zajedno bili dok je Igor bio u braku pa ga je zbog toga bivša supruga izbacila iz stana. Za Story je kasnije rekao kako mu je zbog svega žao.

'Nisam bio dovoljno posvećen obitelji. Vodio sam momački život, a bio sam oženjen i imao sam djecu', rekao je Štimac.

Igor Štimac.jpg
DRAŽEN KOKORIĆ 

Bivši nogometaš je sa zaručnicom Lanom dobio sinove Ivana i Niku. Igor se našao i u ulozi djeda jer je njegova kći Mia u veljači prošle godine rodila kćer Lauru. Usto, njegov sin Luka je dobio kćer početkom 2020. godine. 

Slaven Bilić

Još jedan slavni Vatreni, Slaven Bilić ima kuću punu dječjeg smijeha. Nogometni trener je s bivšom suprugom Andrijanom dobio sina Lea i kćer Alanu, a od 2008. godine u sretnoj je vezi s 15 godina mlađom Ivanom Đeldum.

Diplomirani pravnik ne govori o privatnom životu i navodno je njegovom upoznavanju s Ivanom kumovao Robert Prosinečki. Par se upoznao na Krku, odakle je Ivana, a Prosinečki tamo ljetuje i posjeduje vikendicu.

Slaven Bilić (3).jpg
GLYN KIRK / AFP / Profimedia 

Bivši nogometaš sa Đeldum ima tri kćeri, Niju i Sofiju dok je ime najmlađe kćerkice nepoznato javnosti.

Zvonimir Boban

Javnost je ove godine iznenadila vijest da su se Zvonimir Boban i Leonarda Lončar pomirili. Par se vjenčao 1994., a roditelji su petero djece. Imaju sinove Rafaela i Gabrijela te kćeri Martu, Ružu i Mariju.

Zvonimir Boban (2).jpg
ANTON IVANOV / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dok Boban ne priča o privatnom životu, Leonarda je jednom prilikom progovorila o djeci i otkrila je kome više nalikuju.

'Smućkani su totalno. Uopće nisu sportski, curke su više na mene jer vole plesanje, pjevanje, glumu. Stariji sin je pametnjaković. Moja djeca su meni najbitnija', ispričala je za IN magazin jednom prilikom.