Ona je bivša djevojka Brune Petkovića: Unuka je najbogatije Hrvatice i nekadašnja prva pratilja Miss Universe

Prije Ive Šarić, Bruno je ljubio drugu atraktivnu brinetu.

Robert Gašpert

Manekenka Tea Slavica poznata je široj javnosti kao nekadašnja djevojka Brune Petkovića. Uz to, unuka je najbogatije Hrvatice Zdenke Infeld, a lijepa Tea je prije nekoliko godina dobila titulu prve pratitelj Miss Universe. 

'Zadovoljna sam svojom titulom prve pratilje. Drago mi je da se uspostavilo da mi kruna nije namještena jer se među curama pokazala mala nesigurnost zbog moje medijske pozornosti, kao i među sucima koji su postavili takvo pitanje na predeliminarnom izboru', ispričala nam je Tea.

Trenutno živi u Londonu i često objavljuje fotografije kako se provodi u europskoj prijestolnici. 

Ne samo to, Tea je sportašica, a bavi se jahanjem. Inače, Tea je završila međunarodno poslovanje na privatnom fakultetu 'Rochester Institute of Technology'.

Tea i Bruno vezu su prekinuli 2019. godine, a on je od tada u vezi s voditeljicom Ivom Šarić s kojom je dobio i sina Adriana.

Nedavno je Tea bila na putovanju u Italiji odakle je objavljivala fotografije na svom Instagramu. 

Nogometaš Dinama, koji ne priča za medije o privatnom životu, samo je jednom pričao o Tei. 

'Uz moju obitelj i prijatelje, najveća mi je podrška Tea. Mislim da bi svaki pravi muškarac trebao osvajati svoju ženu, a ne obrnuto. Nije ona mene osvojila nego ja nju. Sretni smo i zadovoljni, ali detalje o našim privatnom životu volim zadržati za sebe', rekao je dinamovac u rijetkoj izjavi za Story.

Samozatajni Bruno je njihovu vezu potvrdio zajedničkom fotografijom na Instagramu. Nije ih se moglo često vidjeti skupa u javnosti, a u jednoj od prigoda su pozirali Storyjevom fotografu.

Mnoge je iznenadilo kada su Petković i Slavica prekinuli krajem 2019. Kako nisu skupa, tada je potvrdila manekenka u poruci za Večernji list.

'Bruno Petković je od sada slobodan dečko'.

Zaintrigirala je i njezina objava na Instagramu, odnosno opis uz nju.

'Da želim da me netko kontrolira, uz mene bi došao daljinski upravljač', napisala je svojevremeno Tea.