Hrvatski reprezentativac i igrač Dinama Bruno Petković gostovao je u emisiji 'Knjaz kroz Vatrenih'u kojoj je progovorio o svojoj karijeri, ali i ljubavnom životu. Proslavljeni nogometaš prošle godine oženio je bivšu manekenku Ivu Šarić, a Robertu Knjazu je otkrio je li romantik. 

'Jesam, volim biti spontani romantik, ne tipični koji ide po šabloni sad je šest mjeseci kako je ovo, devet tjedana kako je ono. Oženio sam se na ženin rođendan, tako da su i Božić, godišnjica i rođendan jedan poklon. Savjet svim budućima da se snađu, ne možeš zaboraviti nikako', rekao je kroz smijeh. 

Na vjenčanju mu je velika podrška bio kolega iz kluba, Arijan Ademi koji mu je bio kum

Isto tako, Bruno je opisao kako su on i Iva podijelili uloge. 

'U klubu sam kapetan, a sve stvari koje se tiču oko kuće je žena, ali kad se donose odluke uz nešto što je meni bitno, dam do znanja da odlučujem o tome. Naravno da radim u suglasnosti sa ženom, nikad nisam bio onaj koji lupi šakom od stol i da će biti sve kako ja kažem. No ne bih se volio naći u situaciji da ona meni zapovijeda i upravlja sa mnom', istaknuo je. 

Zatim je dodao da bih suprugu mogao vidjeti na mjestu trenera jer sve zna

Bruno je u emisiji pokazao kako mijenja pelene. 

'Napravio sam to par puta, nisam previše', iskreno je rekao pa opisao: 

'Podižemo nogice gore, ja sam u potrebi dok žena nije tu. Sjećam se jednom, to je na početku bilo, kad se baš pošteno, muški ispraznio. Potrošio sam 30-40 vlažnih maramica, pa mi je žena rekla 'staviš ga u kadu'. Naučiš, život te naučio', rekao je. 

Istaknuo je da njihovog sina Adrijana češće supruga uspavljuje.

iva-saric-bruno-petkovic.jpeg
Senja Vild 

Podsjećamo, Bruno je uplovio u bračnu luku s Ivom Šarić u prosincu prošle godine nakon četverogodišnje veze. Oni su 20. prosinca organizirali dvostruko slavlje. Naime, zagrebačka TV voditeljica i bivša manekenka proslavila je 35. rođendan i - udala se za dugogodišnjeg partnera.

Par je vezu započeo krajem 2019. kad se Iva Šarić u ulozi novinarke odradila je intervjuu za emisiju Klub 7 s najpoželjnijim nogometašem u Hrvatskoj. Bruno Petković je bivšoj manekenki i novinarki tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama. Otkrio joj je da je slobodan, no to se nakon tog intervjua promijenilo. Upravo tada je zaiskrilo između njega i Ive, a par je uskoro i dobio sina Adrijana.

Više fotografija para, pogledajte u galeriji. 

Instagram, Senja Vild Bruno Petković i Iva Šarić