Igrač Vatrenih i Dinama Bruno Petković slovi za jednog od najzgodnijih Hrvata, a osim po visini, prepoznatljiv je i po svojoj bradi. Međutim, hrvatski nogometaš je na jučerašnjoj utakmici protiv Lokomotive pokazao novi imidž. Naime, Bruno se obrijao i gotovo u potpunosti uklonio bradu, ali i takav look mu odlično pristaje. 

Bruno Petković (7).jpg
Luka Stanzl/PIXSELL 

Podsjećamo, Bruno je uplovio u bračnu luku s Ivom Šarić u prosincu prošle godine nakon četverogodišnje veze. Oni su 20. prosinca organizirali dvostruko slavlje. Naime, zagrebačka TV voditeljica i bivša manekenka proslavila je 35. rođendan i - udala se za dugogodišnjeg partnera.

Par je vezu započeo krajem 2019. kad se Iva Šarić u ulozi novinarke odradila je intervjuu za emisiju Klub 7 s najpoželjnijim nogometašem u Hrvatskoj. Bruno Petković je bivšoj manekenki i novinarki tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama. Otkrio joj je da je slobodan, no to se nakon tog intervjua promijenilo. Upravo tada je zaiskrilo između njega i Ive, a par je uskoro i dobio sina Adrijana.

Više fotografija Brune, pogledajte u galeriji.

Revierfoto / imago sportfotodienst / ProfimediA, Senja Vild Bruno Petković