Trener Real Madrida Carlo Ancelotti i njegova supruga Mariann Barrena McClay slave 10. godišnjicu braka

'Sretni slavimo naš dan na jednom od naših omiljenih mjesta', napisao je trener ispod fotografije uz koju je dodao lokaciju Vancouver, Kanada. 

Slavni trener je ove godine osvojio peti naslov Lige prvaka, a s kraljevskim klubom treći. Trijumf je proslavio sa suprugom Mariann Barrena McClay koju je prvu zagrlio.

Legendarni trener ima zanimljiv privatni život, trenutno je u drugom braku. Međutim, najviše je proveo u braku s Luisom Gibellini od koje se razveo 2008. godine nakon 25 godina.

Carlo i Luiza su se upoznali još u djetinjstvu, a par je dobio i dvoje djece: sina Davidea i kćer Katiju. Inače Luisa je bila velika ljubiteljica sporta, bavila se softballom, a obožavala je nogomet i tenis. Ljubav prema tenisu je prenijela i na supruga.

Carlo Ancelotti Luisa Gibellini.jpg
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, tu nije bio kraj njezinim talentima. Luisa je imala pilotsku dozvolu za helikopter od 1999. godine. Ona je slavnog trenera vozila od kuće u Parmi do trening kampa Milana, čuvenog Milanella, upravo helikopterom. To je činila kako bi njezin suprug izbjegao prometnu gužvu.

Iako je njihov brak djelovao idilično, razveli su se 2008. godine. Ostali su u dobrim odnosima. Nažalost, Luisa je preminula prošle godine, a Carlo je bio uz nju u posljednjim trenucima.

Carlo Ancelotti Mariann.jpg
Splash News / Splash / Profimedia 

Nakon razvoda trener je upoznao kanadsku poduzetnicu Mariann Barrena McClay u jednom restoranu u Londonu. Vjenčali su se u Vancouver 2014. godine i još uvijek su skupa.

Inače, Carlov sin Davide je nastavio očevim stopama pa je tijekom karijere igrao za AC Milan. Nakon igračke karijere postao je očev asistent i sad je njegov pomoćni trener u Real Madridu.