Proslavljeni švedski nogometaš Emil Forsberg našao se u centru skandala jer je njegova dugogodišnja supruga Shanga Frosberg na društvenim mrežama iznijela 'prljavo rublje' iz braka, piše Kurir

Kad se početkom siječnja preselio iz Leipziga u New York Red Bull, nogometaš je prekinuo kontakt sa suprugom i djecom. Shanga je počela sumnjati da on ima drugu ženu i bila je u pravo. 

'Jasno sam to vidjela. Sada sam sigurna da si bio s drugom ženom kad sam bila trudna s drugim djetetom. Kad nam se dijete rodilo, postao si još bliži s njom', napisala je na društvenim mrežama ogorčena supruga. 

Ona je otkrila da je njegova ljubavnica bivša sportašica Fanny Ernestam koja se trenutno bavi modelingom.

'Čestitam Fani, sretno s novim dečkom! Nadam se da poslije 19 godina i tebi neće učiniti isto, ali tko zna?!', ironična je bila Shanga. 

Kasnije je objavila da je stavila točku na brak zbog preljuba.

'Za mene ovo znači kraj braka s Emilom Frosbergom. Nitko nije mislio da je sposoban za ovako nešto. Nisam se usudila ni pomisliti da me možda vara i vodi dvostruki život. Voljela sam ga više od svega i uvijek podržavala. Ali čak i ljubav ima granice. Moja najveća ljubav su moja djeca i želim znati koliko su dragocjena', poručila je.

Par je bio u braku 19 godina.