Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUŽA PREVARILA S NJEGOVIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM, A SAD MU 'CIJEDI' NOVČANIK: Gdje je danas kraljica kreveta nogometaša?

Wanda Nara je najpoznatija preljubnica svijeta nogometa, a mi smo se prisjetili njezinih seks-skandala.

 Wanda-Nara.jpeg Izvor: Profimedia

Jedan od najpoznatijih, ali i najskandaloznijih nogometnih parova definitivno su Mauro Icardi i njegova supruga Wanda NaraZanosna Wanda je stupivši u vezu s Icardijem postala najpoznatija preljubnica svijeta nogometa, a iako su je povlačili po tabloidima i klevetali godinama, ona danas živi životom kraljice.

Naime, njihova je ljubavna veza započela skandaloznom aferom, a od tada su se vjenčali i dobili zajedničku djecu. Podsjetimo se, Wanda je raskošna ljepotica koja je nekoć bila u braku s nogometašem Maxijem Lopezom, a onda ga je počela varati s njegovim nekadašnjim najboljim prijateljem Icardijem, te ga zbog njega i ostavila. Naime, plavokosa ljepotica bujnih grudi Wanda, udala se za Lopeza 2008. godine, no nakon pet godina braka sve se spektakularno raspalo. Otkrivena je njezina strastvena afera s Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Icardijem koji je s Wandom ljubovao mjesecima prijatelju iza leđa.

Razvoj te skandalozne priče jednostavan je - Icardi i Lopez su bili veliki prijatelji dok se u njihov odnos nije uplela seksi Wanda.

Nakon što tadašnja gospođa Lopez nije mogla odoljeti požudi pa se prepustila u ruke Icardija, Lopez je sve saznao i došlo je do brze i gorke rastave. Wanda je od gospođe Lopez postala gospođa Icardi, a pisalo se kako je varala i njega, no te tvrdnje nisu dokazane, a oni su i dalje sretni te imaju dvoje djece.

Lijepa Nara tako je pronašla svoju bračnu sreću, a čini se i da živi životom nogometne aristokratkinje. Nedavno je tako objavljen mjesečni troškovnik ovog para, a koji je šokirao mnoge. Tako se saznalo da Nara troši oko 400.000 eura mjesečno, a novac većinom ide za troškove kuće u Milanu, internacionalne škole za njihovu djecu i luksuzna putovanja. Navodno je Icardi spreman svojoj supruzi plaćati sve što ona poželi, a veliki dio njihova budžeta odlazi upravo na njezine modne dodatke, putovanja i luksuzan život kojim se hvali na društvenim mrežama.

Inače, Icardi je nakon prelaska iz Intera u PSG posuđen Galatasarayu te mu je godišnja plaća naglo pala s 10 na 6 milijuna eura, no to njega i Wandu nije spriječilo da nastave trošiti kako su navikli. Hoće li im se to dugoročno obiti o glavu tek treba vidjeti. Ono što je sigurno je to da je Wanda možda slavna preljubnica, ali ju za reputaciju nije briga – živi životom boginje i to joj je jedino važno.

Povezane vijesti