Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VJENČALI SU SE DVA PUTA: Luka Stepančić već godinama ljubi komunikologinju, a upoznali su se na neobičan način

Rukometaš Luka Stepančić nekoliko je godina u braku s komunikologinjom Anom.

 Luka Stepančić i Ana Stepančić.jpg Izvor: Instagram

Hrvatski rukometašLuka Stepančić slavi 33. rođendan. Igrao je za Zagreb (kasnije i PPD Zagreb), Varteks, a kasnije je karijeru nastavio u Francuskoj. Za seniorsku reprezentaciju Hrvatske igra od 2013. godine. Sve ove godine najveća mu je podrška njegova supruga i komunikologinja Ana

Par se vjenčao 2016. godine pred matičarem nakon gotovo devet godina veze. Međutim, 2017. godine bračne su zavjete ponovili u crkvi u Zagrebu i ujedno su krstili sina Jakova. Par je vjenčanje i krstitke proslavio u Golf & Country klubu. Goste je zabavljala Maja Šuput, a među uzvanicima su bili Domagoj Duvnjak i Filip Ivić.

Njihovu iskrenu ljubav svi su prepoznali, a često im komentiraju da su prekrasan par koji vraća vjeru u ljubav

Jednom prilikom, Luka je istaknuo da ih je upoznao njihov prijatelj Stefan, zbog čega mu je danas izuzetno zahvalan. 'Stefan je išao u kino s Anom, prijateljicom njegove djevojke, pa je mene pitao želim li im se pridružiti. Iskreno, nije mi se baš išlo, ali sam na kraju pristao. Bila je to dobra odluka', rekao je svojevremeno i priznao da mu je ona najveća podrška u karijeri jer razumije koliko je truda i odricanja potrebno, s obzirom da je i sama nekoć trenirala košarku.

'Ana mi je najveća podrška, kritičar i motivator. Sve zna o rukometu i o meni pa često nakon utakmice razgovaramo o mojoj igri. Puno je lakše kad imate pokraj sebe nekoga tko vas razumije, ali i dosta se podređuje vašem cilju', priznao je tada talentirani igrač.

Nema sumnje da je Luka jako zaljubljen u svoju supruge jer redovito objavljuje fotografije s njom, ali i njihovim sinom.  

Povezane vijesti