Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽENA UHVATILA GOLMANA DINAMA U KREVETU S DRUGOM: Igrala se s mojom djecom, jela i pila kod mene! Razorila mi je obitelj!

Autor Sport life

Golman Dinama iz Moskve Igor Leschuk varao je svoju ženu s njenom prijateljicom.

 Igor Leschuk Izvor: Instagram

Golman Dinama iz Moskve Igor Leschuk našao se u javnosti, ali ne zbog nogometa, već zbog velikog skandala koji trese njegov privatni život.

Njegova dugogodišnja supruga Violeta, s kojom ima dvoje djece, podnijela je zahtjev za razvod jer je navodno zatekla golmana u krevetu s njezinom prijateljicom!

Ogorčena Violeta jasno je dala do znanja da se od Igora razvodi zbog preljuba.

Povezane vijesti

"Ako na prvu imate dojam da se neka osoba "je*e", to je tako u 90 posto slučajeva. Slušajte svoju intuiciju. Suočila sam se sa situacijom koja mi je potpuno promijenila život. Šutjela sam, bilo me strah i osjećala sam Sramota me je pričati o tome”, kaže Violeta i otkriva detalje:

"Zatvorio sam oči i bio naivan. Svi znaju o čemu pričam. Onaj tko se igrao s mojom djecom, jeo i pio kod mene, razorio mi je obitelj. Ne treba ništa više govoriti."

Golman Dinama potvrdio je da se razvodi od supruge, ali nije želio iznositi detalje.

"Ne želim pričati o svom privatnom životu. No, s obzirom na to da ima ljudi koji peru prljavo rublje i spominju moj razvod izmišljajući razloge - to moram reći. Već smo u fazi razvoda Dugo vremena. Odluka nije donesena zbog nekog drugog, nego zbog nas. Nema skandala", tvrdi Igor.

Inače, ruski golman je cijelu karijeru proveo u Dinamu iz Moskve, a igrao je i za mlađe selekcije ruske reprezentacije.

Povezane vijesti

Tagovi