Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAKON ZAVRŠETKA KARIJERE I TURBULENTNOG RAZVODA RIJETKO GA VIĐAMO: Gordan Giriček s bivšom prošao pakao, sad želi jedno

Gordan Giriček prije nekoliko mjeseci se pojavio u jednoj emisiji, a nemamo ga priliku vidjeti često.

 Gordan-Giricek.jpg Izvor: SIME ZELIC/PIXSELL

Jedan od naših najuspješnijih bivših košarkaša, Gordan Giriček, lice je koje rijetko viđamo u javnosti. Otkako je prekinuo karijeru, u potpunosti se povukao i prepustio uživanju u mirnom privatnom životu.

Prije nekoliko mjeseci se tako pojavio u emisiji ‘5.com s Danielom’ te je govorio o karijeri, ali i otkrio da trenutno mu je jedini plan u životu - uživati. 'Mislim da sam zaslužio', dodao je. Košarku je pozdravio 2010. godine nakon ozljede i operacije kuka.

 Gordan Giriček imao je turbulentan razvod braka. Izvor: FILIP HOFER

Podsjetimo, Gordan je sa sada bivšom suprugom Natašom Gulan počeo živjeti krajem rujna 2001. godine, a vjenčali su se 11. prosinca 2003. u Orlandu. U ožujku 2004. godine dobili su kćer Laru. Nataša i Gordan zajedno su živjeli do 3. kolovoza 2004. godine, a on je dva tjedna poslije podnio tužbu za razvod braka te je tvrdio da je Nataša ostavila njega i otišla s djetetom jer nije htio kupiti stan njezinoj majci.

Sud je odbacio njegove tvrdnje i naveo da se mogu razvesti tek kad dijete navrši godinu dana. Gordan je u sprnju 2004. godine potpisao ugovor s Utah Jazzom u iznosu od 16 milijuna dolara, a Nataša je tvrdila da ju je ucjenjivao. 'Ili potpiši da se odričeš moga novca ili se spakiraj i idi!'

 Gordan Giriček iz propalog braka ima jednu kćer. Izvor: Story

Nakon sudske parnice Nataši je 'pripalo' 102.500 dolara, ali dobila je tek 130 tisuća kuna jer je izgubila parnicu o podjeli bračne imovine pa je morala platiti nešto manje od 400 tisuća kuna troškova. Nataša je tvrdila da zajednička bračna i izvanbračna stečevina iznosi oko milijun i pol dolara, ali taj je spor izgubila.

Nakon svega, bivši profesionalni košarkaš Gordan Giriček bio je dužan Nataši Gulan isplaćivati za tada desetogodišnju kćer Laru 7000 kuna mjesečno. On se tada žalio sudu, smatrajući da je svota previsoka, naveo je Večernji list. Danas Gordan čuva svoju intimu kao zmija noge. 

Povezane vijesti