Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE VIĐAMO GA NAKON SKANDALA: Nogometaševa ljubav optužila ga za obiteljsko nasilje pa pobjegla glavom bez obzira

Ognjen Vukojević nekoć je bio nogometni as Hrvatske, no nakon skandaloznog razvoda se tek rijetko pojavljuje u javnosti.

 Ognjen-Vukojevic.jpeg Izvor: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Danas 38-godišnji Ognjen Vukojević bivši je nogometaš koji je nekoć žario i palio nogometnim travnjacima, no posljednjih ga godina tek rijetko viđamo. Posljednje njegovo javno pojavljivanje dogodilo se na dočeku Vatrenih sa Svjetskog prvenstva 2022., a ni tada nije bio pretjerano sretan što su ga uočili fotografi.

Izbornik mlade hrvatske U-20 reprezentacije tu funkciju je preuzeo u svibnju 2019., a danas većinom živi povučenim životom daleko od medija. No, nije uvijek bilo tako.

 Ognjen Vukojević danas živi daleko od medijske pompe. Izvor: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Podsjetimo se, Vukojević se našao u fokusu javnosti svibnju 2020. nakon što je prijavljen policiji zbog prijetnji bivšoj supruzi Andreji. Općinsko državno odvjetništvo zbog nedostatka dokaza odbacilo je kaznenu prijavu protiv bivšega nogometnog reprezentativca te ukinulo mjere opreza i zabrane približavanja supruzi. Ognjen je time oslobođen sumnje za obiteljsko nasilje.

Story je nakon toga saznao da je njegova supruga Andreja iselila iz obiteljskog doma na zagrebačkom Tuškancu i unajmila stan u Centru Cvjetni. Par je tada pokrenuo i brakorazvodnu parnicu. Bivši supružnici imaju sina Luku, a vjenčali su se 2016. Prvi put su vezu počeli 2008. te su prekinuli dvije godine kasnije. O razlozima prekida nisu željeli govoriti, istaknuli su samo da je do njega došlo sporazumno.

 Ognjen Vukojević s bivšom suprugom Andrejom. Izvor: STORY ARHIVA

Tada se on posvetio nogometnoj karijeri kao i lijepa Ozljanka koja je počela raditi u Hrvatskoj pošti gdje je 2018. imenovana direktoricom Službe marketinga. Međutim, ostali su u prijateljskom odnosu i cijelo su vrijeme bili u kontaktu, stoga ne čudi što je nekoliko godina nakon prekida među njima ponovno planula ljubav. Vjenčali su se u listopadu 2016., a već u prosincu te godine na svijet je stigao sin Luka.

 Ognjen Vukojević i Andreja Ćupor imaju jedno zajedničko dijete. Izvor: Story

'Osjećam da sam u tridesetima sazrio i da sam spreman na nešto više. Mislim da sam puno prošao, puno sam proživio, a sada sam osjetio da sam zreliji te da mogu i na privatnom planu napraviti korak dalje', rekao je tada Ognjen u intervjuu za Story.

Na kraju se ipak ispostavilo da njihova sreća nije bila dugog vijeka, a danas se ne zna ljubi li koju novu ljepoticu naš bivši nogometaš.

Povezane vijesti