Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NA TOME SAM MU VJEČNO ZAHVALAN..': Posljednje riječi Zlatka Dalića 'šefu' Ćiri slamaju i najtvrdokornije srce

Zlatko Dalić se oprostio na društvenim mrežama od 'trenera nad trenerima' Miroslava Ćire Blaževića, a njegove riječi jako su emotivne.

 Zlatko Dalić Izvor: Profimedia

Trenutni izbornih hrvatske nogometne reprezentacije, Zatko Dalić, na društvenim se mrežama oprostio od velikog nogometnog trenera Miroslava Ćire Blaževića koji je preminuo u 88. godini, samo da prije svog rođendana. Podsjetimo se, Ćiro je podlegao bolesti s kojom se dugo borio, a posljednjih se mjeseci i opraštao od javnosti te je bio svjestan da kopni.

Dalić je sada posvetio emotivne riječi Ćiri u spomen te je raznježio javnost. Iako je kao ‘učenik’ nadmašio Ćirine nogometne uspjehe, Dalić i dalje ‘trenera nad trenerima’ smatra svojim uzorom i učiteljom.

‘Izražavam najdublju sućut obitelji našeg Ćire zbog čijeg odlaska svi u nogometu dijelimo veliku bol. Ćiro je bio neponovljiv - nenadmašan motivator i govornik, u jednoj sekundi šarmantan, u drugoj goropadan. Pamtim ga kao čovjeka s velikim stilom i još većom dušom i zato smo ga svi voljeli i poštovali. Kao trener je potpisao dva izvanredna i povijesna uspjeha, jedan s reprezentacijom koju je doveo u svjetski vrh, a jedan s Dinamom kada je ta titula značila puno više od nogometa’, rekao je Dalić, a HNS je prenio njegovu izjavu na društvenim mrežama.

Tamo je pak rekao kako može slobodno reći da je Ćiro bio njegov nogometni otac.

‘Bio mi je istinska inspiracija za sve što sam postigao u trenerskoj karijeri. Na tome sam mu vječno zahvalan te su moje molitve posvećene njemu i njegovoj obitelji. Treneru svih trenera, počivao u miru Božjem!’, izjavio je izbornik Dalić.

Očekivano, u komentarima su se odmah počele redati oproštajne poruke fanove koji su izrazili sućut obitelji i ljubav prema Ćir, a Dalić je i na svom privatnom Instagram profilu objavio Ćirinu fotografiju i napisao jednostavno 'Šefe počivaj u miru! Hvala ti na svemu'.

Povezane vijesti