Bivši Vatreni ima šestero djece i u braku je više od 20 godina: Sad otkrio je li moguć obiteljski odlazak na plažu

Proslavljeni vratar progovorio o obitelji.

Sergei Savostyanov / TASS / Profimedia

Proslavljeni vratar Vatrenih, a danas tehnički direktor reprezentacije Stipe Pletikosa gostovao je u RTL Direktu. Ondje je progovorio o najvažnijim trenucima u karijeri, mirovini, reprezentaciji, ali i o odgoju šestero djece. On je Mojmiri Pastorčić otkrio kako izgleda odlazak na plažu s djecom. 

'Zahvaljujući prije svega mojoj supruzi Angeli koja je apsolutno posvećena i koja je mater. U Dalmaciji znaju koga mi zovemo mater pa znaju na što mislim', rekao je Pletikosa kroz smijeh.

'Ona je uspjela s njih petero jer smo najstariji sin i ja ostali u Splitu na dva dana. Ona je uspjela otići odmoriti se nekoliko dana s njima, ali imamo jedan mali bazenčić ispred kuće da ne moramo ići na plažu', otkrio je ponosni otac.  

STORY ARHIVA 

Podsjećamo, bivši Vatreni je u dugom i skladnom braku sa suprugom Angelom. Danas umirovljeni golman rijetko kada izlazi u javnost te uživa u intimi svog obiteljskog života, a koji je i više no impresivan. Stipe je 2003. stao pred oltar u crkvi svetog Dominika u Splitu te postao suprug lijepe Angele.

'Djeca su Božji dar, velika radost, a za mene i moju suprugu smisao života. Nikada nisam krio da želim imati veliku obitelj te da su mi pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas', rekao je jednom za Story.

A da nije pričao neistine dokazuje i činjenica da on i supruga imaju čak šestero djece! Franko, Manuel, Ela, Ruža, Marija i Klara potomci su ovog sretnog para, a najstariji Franko je na svijet stigao 2010. godine, dok je najmlađa Klara rođena u ljeto 2021. godine.

Stipe i Angela, djevojački Puljak, sudbonosno 'da' izgovorili su nakon pet godina sretne i stabilne veze. Kumovi su bili nekadašnji Hajdukov nogometaš Ivan Leko i njegova supruga Tina. Bilo je to vraćanje kumstva, jer su Angela i Stipe kumovali bračnom paru Leko. Svadbena večera s tristotinjak uzvanika održana je u hotelu Park, a društvo su do duboko u noć zabavljali su Jasmin Stavros i grupa Viva.

Par od početka skriva svoju intimu od javnosti, no jedno je jasno - obitelj je na prvom mjestu.