Engleski nogometaš Jude Bellingham jučer je bio u junak u utakmici protiv Engleske zabivši jedini pogodak. Inače, od mladog igrača Real Madrida puno se očekuje. Iako ima brojne obožavateljice, srce Judea je zauzeta. Naime, on ljubi nizozemsku manekenku Lauru Celiju Valk.

Sportska zvijezda je prošlog ljeta prekinula vezu Asantewe Chitty, a prije nekoliko mjeseci je pronašao novu ljubav. Prema dostupnim informacijama, ovaj dvadesetogodišnji nogometaš doveo je Lauru iz Amsterdama u svoju španjolsku rezidenciju. Laura Celia Valk pet je godina starija od Bellinghama i već nekoliko godina uspješno radi kao model i influencerica.

Laura Celia Valk (3).jpg
Instagram 

Tko je Laura Celia Valk?

Laura Celia Valk je nizozemska je manekenka i pet godina je starija od Judea Bellinghama, rođena je 16. rujna 1998. Prije manekenstva, Laura je studirala biznis na Amsterdamskom sveučilištu primijenjenih znanosti. Lijepa Nizozezmka živi na relaciji Nizozemska, Francuska i Španjolska tijekom cijele godine.

Međutim, ona također ima vezu s rodnom Engleskom svog novog dečka jer je potpisala ugovor za modnu agenciju The Four Models sa sjedištem u Manchesteru i ima vlastitu tvrtku za savjetovanje o društvenim medijima. Laura ima više od 500 tisuća pratitelja i redovito dijeli seksi snimke na svojim društvenim mrežama. Uz to, obožavatelji često ističe da je jako lijepa.

Isto tako, bila je model za niz popularnih marki, uključujući PrettyLittleThing, i neprestano odsjeda u luksuznim hotelima diljem Europe. 

Iako se Jude i Laura prate na Instagramu, svoju romansu kriju. Također nije poznato kada se točno par upoznao.

Više fotografija Laure, pogledajte u galeriji.

Instagram Laura Celia Valk