Engleski nogometašJude Bellingham, zvijezda Real Madrida, ljubi nizozemsku manekenku Lauru Celiju Valk.

Sportska zvijezda je prošlog ljeta prekinula vezu Asantewe Chitty, a sad je pronašao novu ljubav. Prema dostupnim informacijama, ovaj dvadesetogodišnji nogometaš doveo je Lauru iz Amsterdama u svoju španjolsku rezidenciju. Laura Celia Valk pet je godina starija od Bellinghama i već nekoliko godina uspješno radi kao model i influencerica. 

Tko je Laura Celia Valk?

Laura Celia Valk je nizozemska je manekenka i pet godina je starija od Judea Bellinghama, rođena je 16. rujna 1998. Prije manekenstva, Laura je studirala biznis na Amsterdamskom sveučilištu primijenjenih znanosti. Lijepa Nizozezmka živi na relaciji Nizozemska, Francuska i Španjolska tijekom cijele godine. 

Međutim, ona također ima vezu s rodnom Engleskom svog novog dečka jer je potpisala ugovor za modnu agenciju The Four Models sa sjedištem u Manchesteru i ima vlastitu tvrtku za savjetovanje o društvenim medijima. Laura ima više od 370.000 pratitelja i redovito dijeli seksi snimke na svojim društvenim mrežama.

Isto tako, bila je model za niz popularnih marki, uključujući PrettyLittleThing, i neprestano odsjeda u luksuznim hotelima diljem Europe

Iako se Jude i Laura prate na Instagramu, svoju romansu kriju. Također nije poznato kada se točno par upoznao. 

Više fotografija Laure, pogledajte u galeriji. 

Instagram Laura Celia Valk