Jelena Đoković, supruga je najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, i to vjerojatno ne bi mijenjala ni za što na svijetu. Ipak, to ne mijenja činjenicu da su oba bračna partnera iz ovog odnosa imala bivše veze, što je sasvim normalno, iako su se upoznali dok su bili tinejdžeri. Bivši dečko Jelene Đoković nije se dugo zadržao u njezinom životu. 

Poznato je da je Novak prije Jelene izlazio s lijepomDJ-icom Lidijom Popović koja je javnosti znana i kao ‘srpska J.Lo’, a za to vrijeme je i Jelena bila u naručju drugog muškarca – još jednog tenisača.

Radilo se o tenisaču Ivanu Bjelici Giletu, zgodnom Beograđaninu koji je prije Novaka Jeleni ukrao srce.

Ipak, iako su navodno jedno u drugo bili strasno zaljubljeni, veza im nije dugo potrajala. Navodno su u doba romanse bili mladi i nezreli te oboje nisu bili spremni za ozbiljnu vezu.

Tako je Jelenina kratkotrajna romansa s Novakovim kolegom tenisačem pala u zaborav.

No, Ivan je ostao prisutan u srpskim medijima jer se počeo viđati s Hristinom Popović s kojom je dugo bio u vezi. Podsjetimo se, Hristina je srpska glumica s kojom je tenisač bio u vezi sve do 2018. godine, kada je postalo jasno da su prekinuli jer je Hristina sve njihove fotografije s Instagrama odjednom pobrisala. Par se navodno pokušao i pomiriti no bez puno uspjeha.