Najbolji srpski tenisač Novak Đoković i njegova supruga Jelena pojavili su se u rijetkom izlasku. Povod je bila dodjela nagrada Laureus u Madridu. Novak je tako dobio peti put nagradu Laureus za najboljeg sportaša godine. Trofej mu je predao najbolji igrač američkog nogometa svih vremena Tom Brady. 

Međutim, svi su gledali u prekrasnu Jelenu koja je nosila crnu svečanu haljinu u kombinaciji s Cartierovom ogrlicom vrijednom čak 465 tisuća eura

Novak Đoković Jelena Đoković.jpg
BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia 

Riječ je o modelu 'Reflection de Cartier Necklace' od bijelog zlata i dijamanata. Postavljena je s oko 400 dijamanta, ali broj ovisi o dimenzijama i naručenoj veličini kreacije. Ova zadivljujuća kolekcija spaja dijamante različitih brušenja, stvarajući sjaj i svjetlost koja oduzima dah.

Cartier.PNG
Cartier 

Inače, Novak Đoković i Jelena su izmijenili zavjete na crnogorskom Svetom Stefanu 2014. godine. Par se vjenčao pred 140 uzvanika koji su pristigli iz raznih krajeva, a nakon ceremonije, okupljeni su se preselili u vrt Spa centra u zaleđu Kraljičine plaže. Roditelji su sina Stefana i kćeri Tare. 

Više fotografija slavnog para, pogledajte u galeriji.

Instagram Novak i Jelena Đoković