Ljubitelji nogometa znaju tko je Saša Ćurčić. Ovaj 52-godišnjak je umirovljeni srpski nogometaš, danas je trener i reality zvijezda. Svojim talentom, ali i privatnom životom punio je medijske stupce. Dio karijere proveo je u Engleskoj i igrao za brojne poznate klubove. No, mnogi ga pameti i po ljubavnim avanturama. Iako danas živi povučeno, zdravo se hrani i trenira, neke njegove avanture se ipak pamte, piše Kurir Stil.

Jedna od ljepotica s kojom je bio je i glumica Carmen Electra, koja se okušala i kao glumica u Baywatchu. Saša je o njoj govorio pažljivo biranim riječima.

'Imao sam vratolomije s njom do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa', rekao je Saša za Carmen.

Isto tako, otkrio je i da je bio s još jednom svjetskom ljepoticom Naomi Campbell.

'Nakon utakmice smo se našli u VIP baru. Nekoliko dana kasnije napravio sam zabavu i pozvao je. Nakon toga smo se počeli viđati, ali ona prvi dan nije htjela izaći sa mnom, teška žena. Tek nakon dvadesetog spoja pristala je spavati sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu', otkrio je Saša Ćurčić.

Saša Čurčić.jpg
Bildbyran / Zuma Press / Profimedia 

No, oduševljenje nije dugo trajalo. Slavnoj manekenki je zamijerio nekoliko stvari.

'Gadljiv sam na ženske dlake! Kad ih vidim po stanu, život mi zgadi, a Naomi ih je ostavljala posvuda. Jako je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skida šminku i legne u krevet. Odvratno! Takve odmah nabijem u dupe i kažem im da spavaju na balkonu. Osim što je neuredna voli i šmrkati pa sam često imao incidente. Vrijeđa domaćice, gađa ih pepeljarom, psuje sve redom... Pravila je skandale i po diskotekama pa sam odlučio prestati se viđati s njom', ispričao je. 

Malo je nogometaša čije su sportske priče tako lude i nevjerojatna kao njegova.

Saša Ćurčić, poznatiji kao Đani, proslavio se prije dvadesetak godina igrajući nogomet, a 2007. godine sudjelovao je u srpskom 'Big Brotheru', gdje je pobijedio i osvojio 100.000 eura.

'Uvijek sam mislio da nešto nije u redu. Ja s osnovnom školom, kao nogometaš, zarađujem 10.000, a liječnik, magistar, profesor... 100 eura tjedno. To je nerealno i nisam se mogao pomiriti', rekao je Ćurčić.

Ispričao je i da je u Engleskoj potrošio 100.000 funti, odnosno 112.000 eura za šampanjac koji su drugi pili, jer voli drugima ugađati.

'Sigurno imam milijun eura u ormaru. Neke komade neće vidjeti ni najveće trendseterice u Beogradu', rekao je Đani za Kurir.

Jednom se pohvalio da je bio s 24 djevojke u isto vrijeme. Koliko je Saša Ćurčić poseban lik govore i njegove riječi u autobiografiji čiji je podnaslov 'Gola istina'.

'Sav novac koji sam zaradio u nogometu potrošio sam na drogu, prostitutke i alkohol', otkrio je.