Boksač Stipe Miočić često dijeli sadržaj na društvenim mrežama, a sad je svojim najvećim obožavateljima odlučio pridružiti novi sadržaj. Naime, pridružio se plaftormi za odrasle OnlyFans. Još nije poznato kakav sadržaj će dijeliti sa svojim pratiteljima, ali svakako će ga naplaćivati. 

Brojni obožavatelji nisu odobrili ovaj potez.

'Bolje da se boriš, umjesto ovih s**nja', 'Tko zapravo plaća Stipin OF?', samo su neki od komentara. 

Stipe je američki borac mješovitih borilačkih vještina hrvatskog podrijetla, najveći teškaš u UFC-u svih vremena. Rođen je u Euclidu, u američkoj državi Ohio, 1982. godine, ali Stipin otac, Bojan Miočić, rodom je iz Rtine u Zadarskoj županiji, dok je Stipina majka, Kathy, rodom iz Cetingrada u Karlovačkoj županiji.

Tijekom vaganje prije borbe 2016. godine izjavio je 'Borim se za Cleveland i moju Hrvatsku'.

Inače, naš proslavljeni sportaš u sretnom je braku, a njihov susret je bio poput filmskoga. Naš proslavljeni sportaš je svoju lijepu suprugu upoznao 2013. zahvaljujući njezinom bratu i njihov susret je bio poput filmskog. Naime, Stipe je radio kao bolničar u istoj vatrogasnoj postaji kao i on. Ryan Marie je došla posjetiti svog brata i tada upoznala Stipu. Ryan se školovala za medicinsku sestru, a izbjegava svjetla reflektora. Ipak, jednom je istaknula što posebno voli kod Miočića.

'On je vrlo jednostavan i normalan čovjek. Zato se ljudi prema njemu odnose s poštovanjem, cijene ga i vole', rekla je. Da je zaista prizemljen čovjek, pokazao je i Stipe kroz svoje istupe.

'Jednoga dana, kad se prestanem boriti, bit ću vatrogasac na puno radno vrijeme. A zašto to i sad radim? Pa želim imati nešto čemu ću se vratiti kad završim sa sportskom karijerom', izjavio je i oduševio javnost.

Stipe Miočić supruga.jpg
Instagram 

Stipe i Ryan su u braku od lipnja 2016. godine. Par je 2018. dobili kćer Meelah Clarie. Zatim su 2021. godine dobili sina kojem su odabrali ime Mateo Cruz. Boksač Stipe Miočić često dijeli obiteljske fotografije i ne krije koliko uživa u očinskoj ulozi. Zatim