Proslavljeni košarkaš Dennis Rodman bio je jedna od najvećih zvijezda 90-ih. Punio je medijske stupce najviše zbog svog turbulentnog privatnog života. Tako je imao dvomjesečnu vezu s Madonnom, ali i s brojnim drugim zvijezdama. On je tijekom devedesetih bio na glasu kao jedna od najkontroverznijih osoba u svijetu sporta, a Dennis je medijima itekako davao materijala da pišu o njemu

Koga je ljubio Dennis Rodman?

Slavni košarkaš je 1992. godine oženio dugogodišnju djevojku Annie Bakes, a par je dobio i kćer Alexis Caitlyn. Međutim, brak se raspao poslije 82 dana zbog njegove nevjere, a pričalo se da je bio fizički nasilan prema njoj. Poznat je i njegov devetogodišnji brak s tadašnjom holivudskom senzacijom Carmen Electrom, a potom je 2003. godine oženio Michelle Moyer s kojom je dobio sina Dennisa Juniora i kćer Trinity. Potom se 2012. godine i razveo od nje. 

Ipak, nijedna njegova veza nije privukla pažnju kao ona s kraljicom pop glazbe Madonnom. Dennis i Madonna upoznali su se 1993. godine prilikom zajedničkog intervjua za magazin Vibe. Najpopularniji košarkaš svijeta i pop zvijezda su se fotografirali i za naslovnicu, koja nikad nije objavljena, jer je osnivač časopisa Quincy Jones smatrao da bjelkinje nikad ne trebaju biti na naslovnici njegovog urbanog časopisa. 

Dennis Rodman (5).jpg
Ramey Photos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon poziranja, Madonna i Rodman su dva sata razgovarali u okviru intervjua i odmah se pojavila kemija. U vrijeme dok su bili u strastvenoj vezi, par nije pričao puno o svojoj ljubavi, ali smo godinama kasnije saznali mnogo detalja pa je tako košarkaš jednom prilikom ispričao da je pjevačica željela dijete s njim

'Kockao sam u Las Vegasu, a ona je bila u New Yorku i nazvala me. Javio sam se, a ona mi je rekla: 'Denise, ja ovuliram'. Pitao sam je: 'Što? Imaš ovulaciju? Što je to?', zezao sam se. A onda mi kaže: 'Znaš, ovuliram' pa sam joj rekao da sam tu za pet sati. Poslala je G5 avion po mene, otišao sam na aerodrom, došao do njezine kuće, obavio svoje, vratio se avionom i nastavio kockati', ispričao je u intervju za radio 105.1 FM. 

Košarkaš je pričao i da mu je Madonna ponudila 20 milijuna dolara da joj napravi dijete. 

'Ponudila mi je 20 milijuna da joj napravim dijete. Ako se beba rodi, točnije', tvrdio on. 

Veza je trajala samo dva mjeseca, a Rodman vjeruje da je jedini razlog zašto se pop kraljica viđala s njim to što on nije imao najbolju reputaciju. 

'Mislim da je njezina karijera počela opadati 1993., a rekla je da je sa mnom zato što sam loš dečko. Zato se viđala sa mnom', istaknuo je. Rodman je o ovoj vezi pisao i u svojoj autobiografiji 'Loš koliko želim biti', a u njoj je tvrdio da je Madonna stalno pričala o bebi.

'Smatram da je željela svaki dio Dennis Rodmana, brak, djecu, sve', napisao je, ali istaknuo da je pjevačica inzistirala da ne koriste zaštitu tijekom intimnih odnosa. Slavni košarkaš je rekao da je s Madonnom u krevetu bilo divlje, ludo i perverzno.