Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BIVŠA GA TUŽBOM TRAŽILA MILIJUNE: Šuškalo se da je Silvio Marić zaprosio Lanu Banely, no sreću pronašao s ekonomisticom

Autor Ana Dukić

Silvio Marić je često skrivao ljubavni život.

 Silvio Marić (2).jpg Izvor: Pixsell/ Igor Šoban

Proslavljeni hrvatski nogometaš Silvio Marić nakon dugo vremena pojavio se na javnom događanju. Ovaj legendarni Dinamovac pojavio se u zagrebačkom HNK. S obzirom na to da je bio popularni nogometaš privlačio je pozornost i svojim ljubavnim životom, a i to zato što je često bio u društvu poznatih ljepotica. 

Mnogi se još sjećaju skandala kad je, nakon prekida višegodišnje veze, Silvio Marić s bivšom djevojkom, manekenkom Tatjanom Mrduljaš završio na sudu. Naime, Tatjana je Silvija tužila 2001. godine i sudskim putem tražila dio njegove imovine jer je, navela je, zbog njega zapostavila svoju manekensku karijeru.

 Tatjana Mrduljaš (2).jpg
Tatjana Mrduljaš
Izvor: Andrej Kreutz/Pixsell

Ona je tad tvrdila da je sa Silvijem živjela tri godine potpuno brinući o njegovoj karijeri i pritom zapustivši svoju, a navodno je od njega tražila 12 milijuna kuna, pola stana u Zagrebu, te pola Mercedesa. Kasnije je, prenosili su domaći mediji, povukla tužbu, a navodno je razlog tome što su se nagodili izvan suda i nogometaš joj je tad, navodi se, isplatio 1,5 milijuna kuna.

Nekoliko godina kasnije, Marić je bio u ljubavnoj vezi s 14 godina mlađom sportskom novinarkom Lanom Banely.

 Lana Banely Silvio Marić.jpg
Lana Banely Silvio Marić
Izvor: DALIBOR URUKALOVIĆ/PIXSELL

Vezu su isprva skrivali i poricali da su zajedno, a kasnije su ipak potvrdili priču. Šuškalo se i da je Silvio zaprosio Lanu i da su se zaručili, no ljubav je pukla nakon godinu dana.

Sreću je na kraju pronašao sa samozajatnom partnericom. On je 2011. upoznao je diplomiranu ekonomisticu Ivu Panežić s kojom je dotad jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj u lipnju 2012. stao pred oltar. Vjenčali su se 30. lipnja u Crkvi Sv. Križa u zagrebačkom Sigetu. Silviju je kum bio kolega Goran Vlaović, a Ivi je kuma bila prijateljica iz djetinjstva.

 Silvio Marić sa suprugom Ivom.jpg Izvor: Story

Kako nikad nije volio puno govoriti o privatnom životu, a samozatajna Iva se nije gurala pred kamere, o njihovoj se vezi ne zna puno. Prva kćerkica Lea rodila im se 2013., baš na Silvijev 38. rođendan. Drugo dijete, također kćer, dobili su u rujnu 2017., no njeno ime nije poznato u javnosti.

Inače, Silvio osim što se proslavio sportskom karijerom, on je s Darijem Šimićem, Igorom Bišćanom i Tomom Šokotom pokretač inicijative Za naš Dinamo čiji je cilj bio spasiti Dinamo od Zdravka i Zorana Mamića.

Povezane vijesti