Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SIN STUDIRA U MILANU, KĆI RADI U RESTORANU: Tko su djeca Zvonimira i Leonarde Boban?

Autor Ana Dukić

Leonarda i Zvonimir Boban imaju petero djece.

 Leonarda Lončar (5).JPG Izvor: Pixsell/Robert Gašpert

Pomirdba nogometne legende Zvonimira Bobana i modne dizajnerice Leonarde Lončar vijest je kod ne prestaje puniti medijske stupce. Nakon dvije godine razdvojenosti, par je ponovno zajedno.

'Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni', ekskluzivno za Story potvrdila je Lea. 

Zasigurno je ovaj događaj najviše usrećio njihovih petero djece: Mariju, Gabrijela, Rafaelu, Martu i Ružu. U listopadu prošle godina Leonarda je za Story progovrila o svojoj obitelji te raspoloženo pozirala našem fotografu s djecom. Tada su joj društvo pravile kćeri Marta i Ruža te sin Rafael. 

 Leonarda-Loncar-s-kceri-Martom-.jpeg
Leonarda Lončar s kćeri Martom
Izvor: Robert Gašpert

'Rafela zovemo Lepi, kaže da nalikuje na mene', rekla je ponosna dizajnerica i otkrila još pojedinosti o simpatičnom mladiću.

'Godinama je trenirao nogomet, sada vježba u teretani i trenutačno polaže vozački ispit', kazala je Lea, koja se sa svojom družinom zaputila u obližnji restoran na ručak. Ispričala nam je još ponešto o obiteljskoj svakodnevici koja ne bi bila ista bez njezinih najmlađih.

 Leonarda Lončar i sin Rafael.jpg
Leonarda Lončar i sin Rafael
Izvor: Robert Gašpert

Leonarda je jednom prilikom progovorila o djeci i otkrila je kome više nalikuju.

'Smućkani su totalno. Uopće nisu sportski, curke su više na mene jer vole plesanje, pjevanje, glumu. Stariji sin je pametnjaković. Moja djeca su meni najbitnija', ispričala je za IN magazin.

'Marta je moja životna asistentica. Ponosna sam na nju i Rafaela koji su već punoljetni', istaknula je.

 Leonarda Lončar
Leonarda Lončar s kćerima Martom i Ružom
Izvor: Robert Gašpert

'Ruža se nedavno naljutila kada su joj u nekom članku napisali da ima 12 godina. Ne, ona 30. studenoga navršava 14 godina i kaže da je od mene naslijedila duge i mršave noge', dodala je o svom najmlađem djetetu. 

Dok je za sina Gabrijela i kćer Mariju naglasila:

'Gabrijel je posvećen fakultetu u Milanu, a Marija vrijedno pomaže u restoranu Boban.'

 leonarda lončar
Leonarda Lončar s djecom
Izvor: Robert Gašpert

Podsjećamo, ovaj zlatni par domaće scene, koji se tijekom više od 30 godina zajedničkog života činio nesalomljivim, iznenadio je kada je u svibnju 2021. objavio da će živjeti odvojeno, ali će se zajedno brinuti o djeci te da će se uvijek uzajamno poštovati. U tišini, bez ijedne loše izgovorene riječi Lea i Zvone krenuli su nekim drugim putem, ali legendarni Vatreni nikada se nije prestao brinuti o djeci i supruzi jer se službeno i nisu razveli.

Povezane vijesti