Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SREĆU PRONAŠAO S EKONOMISTICOM: Silvio Marić je ljubio Lanu Banely, a manekenka Tatjana od njega tužbom tražila milijune

Silvio Marić je često skrivao ljubavni život, ali neke od njegovih veza su dobro poznate javnosti.

 Silvio Marić.jpg Izvor: MARKO LUKUNIĆ/PIXELL

Bivši nogometaš Silvio Marićjedan je od svjedoka u nastavku suđenja Zdravku i Zoranu Mamiću za izvlačenje najmanje 144 milijuna kuna iz Dinama. Nekadašnji igrač Dinama tako se nakon dugo vremena ponovno našao u središtu javnosti. Marić je, osim svojim nogometnim uspjesima, privlačio pozornost i svojim ljubavnim životom, a mi smo se prisjetili njegovih veza koje su zaokupljale pažnju javnosti.

Mnogi se još sjećaju skandala kad je, nakon prekida višegodišnje veze, Silvio Marić s bivšom djevojkom, manekenkom Tatjanom Mrduljaš završio na sudu. Naime, Tatjana je Silvija tužila 2001. godine i sudskim putem tražila dio njegove imovine jer je, navela je, zbog njega zapostavila svoju manekensku karijeru.

 Tatjana Mrduljaš.jpg Izvor: Andrej Kreutz/Pixsell

Ona je tad tvrdila da je sa Silvijem živjela tri godine potpuno brinući o njegovoj karijeri i pritom zapustivši svoju, a navodno je od njega tražila 12 milijuna kuna, pola stana u Zagrebu, te pola Mercedesa. Kasnije je, prenosili su domaći mediji, povukla tužbu, a navodno je razlog tome što su se nagodili izvan suda i nogometaš joj je tad, navodi se, isplatio 1,5 milijuna kuna.

Nekoliko godina kasnije, Marić je bio u ljubavnoj vezi s 14 godina mlađom sportskom novinarkom Lanom Banely.

 Lana Banely i Silvio Marić.jpg Izvor: DALIBOR URUKALOVIĆ/PIXSELL

Vezu su isprva skrivali i poricali da su zajedno, a kasnije su ipak potvrdili priču. Šuškalo se i da je Silvio zaprosio Lanu i da su se zaručili, no ljubav je pukla nakon godinu dana.

Sreću je na kraju pronašao sa samozajatnom partnericom. On je 2011. upoznao je diplomiranu ekonomisticu Ivu Panežić s kojom je dotad jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj u lipnju 2012. stao pred oltar. Vjenčali su se 30. lipnja u Crkvi Sv. Križa u zagrebačkom Sigetu. Silviju je kum bio kolega Goran Vlaović, a Ivi je kuma bila prijateljica iz djetinjstva.

 Silvio Marić sa suprugom Ivom.jpg Izvor: Story

Kako nikad nije volio puno govoriti o privatnom životu, a samozatajna Iva se nije gurala pred kamere, o njihovoj se vezi ne zna puno. Prva kćerkica Lea rodila im se 2013., baš na Silvijev 38. rođendan. Drugo dijete, također kćer, dobili su u rujnu 2017., no njeno ime nije poznato u javnosti.

Povezane vijesti