ŽENA BEZ KOMPLEKSA I VLADARICA IZ SJENE: Zbog Federera je ostavila bogatog Arapa, a sad na reviji iznenadila izgledom

Roger Federer i njegova supruga Mirka pojavili su se na Tjednu mode u Parizu.

Profimedia

Roger Federer i njegova supruga Mirka pojavili su se na Tjednu mode u Parizu i malo je reći da su svi ostali zapanjeni izgledom supruge slavnog tenisača.

Njihov dolazak izazvao je ogromno zanimanje javnosti, a oko njih su se odmah okupila i najveća imena svjetskog jet-seta. Tako su na Dior reviji pozirali sa Sidneyem Toledanom, koji je izvršni direktor LVMH, njegovom suprugom Katiom i Mariom Graziom Chiuri, koja je kreativna direktorica modne kuće.

Profimedia 

Mirkino izdanje posebno je privuklo pažnju ponajviše zbog njene nevjerojatne transformacije. Pojavila se u cvjetnom kompletu, visokim čizamama i prsluku s motivom ovna. Naravno, u pitanju su Dior modni komadi – a Mirka je i ovan u horoskopu.

Federer je, s druge strane, bio u tamno plavom odijelu i izgledao je veoma elegantno, ali svi se slažu da je Mirka bila zvijezda večeri. Inače, ona je godinama vodila borbu s kilogramima, ali se sad čini da je to stvar prošlosti.

Mirka je nikad mršavija, a njena transformacija je iznenadila mnoge. Ipak, mnogi su komentirali da bi ipak trebala angažirati stilista, s s obzirom da nije rješenje da na sebe 'nabaci' dizajnerske komade, te da sad više nego ikad ima priliku izgledati kao milijun dolara.

Profimedia 

No, Mirka nikada nije bila netko tko se opeterećivao komentarima ljudi. 'Čelična lady' je uvelike zaslužna za Federerov uspjeh. Podsjetimo, i ona se svojedobno bavila tenisom, a najveći uspjeh bio je kada je zauzela 76. mjesto na ATP listi 2001. Samo godinu dana kasnije upoznala je Rogera Federera i u to vrijeme bila je zauzeta, odnosno zaručena za bogatog Arapina.

Instagram 

Ipak, život je imao drugačiji plan za nju, pa je na kraju ipak završila u Federerovom zagrljaju. Uplovili su u romansu, iako je tada Rogeru bio nepoznat podatak da je Mirka zapravo u tom trenutku bila zaručena i to za bogatog arapskog sultana. Kad je shvatila da je zaljubljena u Rogera, Mirka je prekinula zaruke.

Mirka se tenisom prestala baviti 2002. godine zbog ozljede stopala, ali je ostala aktivna na teniskim terenima kao najveća podrška poznatom Švicarcu - nema turnira na kojem nije bila uz njega, a postala je i njegov trener i PR menadžer.

Par se zakleo na vječnu ljubav 2009. godine na intimnoj ceremoniji u Baselu, a imaju četvero dece, s tim što nisu isključili daljnje proširenje obitelji.

Profimedia 

Mirka je 2017. godine bila na meti kritika zbog izgleda u kupaćem kostimu, kada su je paparazzi fotografirali na odmoru. Nikad nije željela komentirati opaske na račun njene kilaže, pa je dobila epitet - žena bez kompleksa.

Godinama se pričalo da je ona ta koja zavodi red u kući, a njen strog izgled na mečevima samo je dodatno potaknuo priče da je stroga i ambiciozna.

Instagram 

'Tijekom 2004. godine ostao sam bez trenera pa je moja sadašnja supruga preuzela tu ulogu na sebe. Zagrijavala me je uoči deset mečeva od kojih sam na devet pobijedio. Tada je moj kolega Roddick u šali tražio da mu pozajmim Mirku da i njega zagrijava, kako bi i on postigao tako dobar rezultat. Bez šale, naučila me je mnogo u životu, osim što sam uz nju postao bolji tenisač i čovek, naučila me je i da se razumjem u modu. Dok nju nisam upoznao, imao sam nekoliko pari hlača i tenisica, a potom sam postao pravi elegantni gospodin', s osmjehom je jednom prilikom ispričao Roger.