Tenisač Marin Čilić i supruga Kristina u braku su od 2018. godine te važe za jedan od najskadnijih parova.

No, svoju vezu započeli su osam godina ranije, a sad je isplivala fotografija lijepog para iz 2010. godine kad su se zajedno pojavili na božićnom koncertu u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Kristina i Marin Čilić
STORY ARHIVA 

Dubrovkinja Kristina Čilić ex. Milković tad je bila studentica, a mladi tenisač Marin spremao se za turnin u Indiji. Inače, Kristina je tad studirala psihologiju i politologiju, a prije studija bavila se i manekenstvom. Te iste godine proglašena je i najseksi Dubrovkinjom, no atraktivan izgled zadržala je i danas.

Ovaj simpatični par sudbonosno 'da' izrekao je na Cavtatu u crkvi svetog Nikole u travnju 2018. godine. Kako je Marinova odabranica iz najjužnijeg hrvatskog grada, par se odlučio tamo vjenčati, a uzvanici su se prije odlaska u crkvu okupili ispred njezine okićene kuće. Svadbeno slavlje održano je u tvrđavi Revelin.

Marin-Cilic-i-Kristina-Cilic.jpg
Profimedia 

Lijepu i talentiranu Kristinu Marin je upoznao 2008. godine u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav.

U veljači 2020. godine rodio im se prvi sin Baldo. Naš proslavljeni tenisač tad je objavio prvu fotografiju sinčića kojeg je u Vinogradskoj bolnici rodila supruga Kristina. 'I službeno smo tim od troje. Hvala svima na divnim željama. Mama i dječak su odlično. Čini mi se da će ovo desetljeće biti najbolje do sada', napisao je ponosni tata ispod fotografije sinčića koji pozira s teniskim reketom. U rujnu 2021. u njihovu je obitelj stiglo pojačanje kad im se rodio drugi sin Vito.

'Naša malena obitelj je narasla za još jednog člana', napisao je na Instagramu hrvatski tenisač Marin Čilić te tako potvrdio da je njegova supruga Kristina rodila još jednog sina.

'Zahvalni smo što možemo objaviti da je Baldov najbolji prijatelj stigao. Sada smo tim od četiri člana. Dječak je odlično i Kristina Milković je apsolutna rock-zvijezda. Jedva ga čekamo dovesti doma bratu', poručio je tad u nastavku Marin pored fotografije iz bolnice na kojoj drži sinčića za ruku.