Širi se 18+ snimka: Sutkinja (24) i tri puta stariji delegat vodili ljubav u službenim prostorijama, stigla ih kazna

Turski nogomet trese seks skandal.

Instagram

Skandal trese turski nogomet čiji su glavni akteri 24-godišnja sutkinja i 61-godišnji delegat. Sporna 18+ snimka uključuje mladu Elif Karaaslan i starijeg Orhana Erdemira, a brzo se proširila društvenim mrežama i WhatsAppom. 

Elif je bivša nogometašica Bešiktaša, a završila je igračku karijeru zbog teške ozljede. Započela je sudačku karijeru, ali ona joj je sad ugrožena jer je suspendirana. Arbitražni odbor Turskog nogometnog saveza potvrdio je da su njihove žalbe odbijene, a Karaarslan je dobila 90-dnevnu suspenziju iz aktivnosti povezanih s nogometom. Erdemiru je izrečena suspenzija od 45 dana.

'Imat ću zakonski dug put pred sobom, ali ću ga prevladati na najjači i najsnažniji način. Veselim se vašoj punoj potpori i ljubavi u ovom procesu', rekla je Karaarslan, a prenosi The Sun

'Plakanje, vrištanje i tuga nisu stvari koje bih ja radila. To nisam ja', istaknula je pa dodala: 

'Izborit ću se za sebe do kraja. Ja sam samo jedna od mnogih koji su oštećeni, nadam se da sam posljednja.'

Odvjetnik koji zastupa mladu sutkinju oglasio se putem društvenih mreža i istaknuo da je video izrađen pomoću umjetne inteligencije. 

'Kad se pregleda snimka, vrlo se dobro vidi da slika nije jasna i da su sudionici u vezi kompletno kompjuterski montirani', stoji u priopćenju. 

'Identificirani su računi za koje je utvrđeno da objavljuju lažne vijesti i dijele uvredljive sadržaje o našem klijentu u svrhu ostvarivanja interakcije na računima društvenih mreža, te obavještavamo javnost da će se poduzeti sve potrebne radnje za pokretanje pravnog postupka i procesa protiv ovih osoba', naglasio je odvjetnik. 

Erdemir, koji je bio Fifin sudac između 1999. i 2002., tvrdi da je njegov ugled uništen kao posljedica ovog slučaja.

'Uništen mi je ugled u očima moje obitelji, kruga prijatelja i sudačke zajednice', kazao je. 

Međutim, Savez ne vjeruju u njihovu nevinost nego planiraju napraviti i korak dalje. Uz to što su ih izbacili, planiraju ih tužiti i tražiti odštetu zbog štete koju nanijeli ugledu Saveza svojim postupcima.