Reprezentacija Francuske ponovno reda uspjehe na Europskom prvenstvu u nogometu. U ekipi Francuske je i Olivier Giroud koji je na terenu poznat kao timski igrač i nevjerojatan suigrač, ali izvan teren i ne baš. Naime, vodi prilično turbulentan život. 

Olivier je u braku od 2011. godine s Amerikankom Jennifer s kojom je dobio četvero djece.

Nogometaš je više puta naglasio da ne bi imao takvu karijeru da supruga nije bila uz njega, koja je poznata po tome da se trudi život držati daleko od očiju javnosti, tek povremeno objavi poneku fotografiju na društvenim mrežama.

Par je imao veliku bračnu krizu 2014. godine, kad je Giroud priznao da je imao aferu s manekenkom Celijom Kay. Vijest je bombastično odjeknula ne samo u Francuskoj nego u cijelom svijetu, a Jennifer je tada pokazala na što je sve spremna samo da bi sačuvala obitelj.

'Ispričavam se svojoj supruzi, svojoj obitelji, svima u klubu, suigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti svoju obitelj i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku', oglasio se tada nogometaš na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je prvo Olivier poricao da je u svoju sobu u hotelu Four Seasons u četvrti u Istočnom Londonu doveo Celiju, a sve se odvijalo noć prije nego je s Arsenalom pobijedio klub Crystal Palace. U cijelu priču je bio upleten i njegov trener Arsene Wenger budući da se afera događala netom prije važnog susreta i nogometaš je novčano kažnjen od strane svog kluba s više od 200.000 funti.

Celia je dokazala svoju romansu s Giroudom fotografijom na Twitteru koja je prikazivala sportaša u donjem rublju. Svi su upamtili i Jenniferinu reakciju u trenutku kad je afera otkrivena, odnosno njezin izostanak. Naime, nije se uopće oglašavala po pitanju toga, a očigledno je da je oprostila suprugu.

Fotografiju koja je pokrenula sve pogledajte ovdje.

Jennifer je nakon afere na neko vrijeme maknula svoj Twitter profil jer je dobivala savjete nepoznatih ljudi o tome kako prebroditi prevaru i kako se osvetiti svom suprugu. Ni u jednom trenutku nije komentirala Olivierovu aferu dok je on više puta pokazao koliko se kaje.

'Neke stvari su bili istinite, neke laži. No to je prošlost. Što me ne ubije, osnaži me. Uvjeren sam da sve što se dogodilo je da me učini snažnijim čovjekom. Moram se usredotočiti na budućnost i svoju obitelj', govorio je nogometaš nakon skandala.

Prevara nije utjecala čak ni na njegovu igru pa je tako nastavio zabijati golove za tadašnji klub Arsenal dok sada igra za Milan.

'Bilo je to teško razdoblje. Moraš biti snažan u glavi. Koristio sam nogomet za rješavanje problema. Trener Arsene Wenger je imao veliku ulogu u tome. Mogao sam pričati s njim o svemu', otkrio je Giroud.

Podsjetimo, Olivier je od 2011. u braku s Jennifer te imaju kćeri Jade i Ariju te sinove Evana i Aarona.