Bivši nogometaš i njegova supruga poginuli u poplavama: Ponašli ih zagrljene pod ruševinama

Bivši nogometaš i njegova supruga izgubili život u poplavama, ali nisu se razdvajali ni u posljednjim trenucima.

Instagram

Poplave u Bosni i Hercegovini odnijele su već 21 život, a svijet su obišle fotografije uništene Jablanice. Među poginulima je i bivši nogometaš Jasmin Čilić koji je igrao za drugoligaša Klisa iz Buturović Polja, a život je izgubila i njegova supruga Irmela.

'FK Klis izražava sućut obiteljima, prijateljima i poznanicima svih žrtava u Buturović-Polju, Jablanici, Kreševu, Kiseljaku i Fojnici. U Buturović-Polju su među nastradalim i nestalim osobama naši dugogodišnji navijači, dok je poplava u Jablanici okončala život nekadašnjeg nogometaša FK Klis Jasmina Čilića - Žilija. Neka im je laka zemlja bosanskohercegovačka! Odgođene su sve utakmice planirane za ovaj vikend u cijeloj Bosni i Hercegovini. Pravovremeno ćemo objaviti sve informacije o nastavku natjecanja mladih kategorija i seniora', objavili su iz kluba.

Jasmin i njegova supruga Irmela u svojim posljednim trenucima ostali su simbol ljubavi i odanosti jer su pronađeni zagrljeni ispod ruševina obiteljske kuće

Njihova smrt pogodila je regiju.

'Teško je opisati tugu koju osjećamo. Irmela i Jasmin su bili nerazdvojni, njihova ljubav bila je svima poznata, i možda je jedina utjeha u ovim trenucima to što su bili zajedno do kraja', rekao je blizak prijatelj poginulog para, prenosi Večernji.

Jasmin Čilić (38), bivši nogometaš BiH drugoligaša Klisa