Uništio Ivaniševića i bio najbolji na svijetu: Tenisač zaprepastio izgledom, a svi ističu da ga je ženina bolest dotukla

Bivši američki tenisač prolazi kroz teško razdoblje.

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Proslavljeni tenisač i nekad najbolji igračPete Sampras prolazi kroz teško životno razdoblje, a to se odrazilo na njegovom izgledu. Bivši prvak svijeta bio je čak 286 tjedana na 1. mjestu ATP liste. Ukupno je osvojio 64 turnira u pojedinačnoj konkurenciji, od čega 7 Wimbledona, 5 US Opena i 2 Australian Opena, kao i 5 ATP Mastersa. 

Goran Ivanišević je svojevremeno istaknuo da bi jednu stvar promijenio da može vratiti vrijeme.

'Uživao sam igrati protiv svih, osim nekoga tko mi je uništio život, a bio je to nesretni Pete Sampras. Nemojte me krivo shvatiti, poštujem ga, nevjerojatan je. Jednostavno sam imao pogrešan stav prema Samprasu. Vjerovao sam da moram igrati bolje nego protiv drugih, ali često je bilo blizu i obično sam gubio', rekao je.

Ivanišević je protiv Samprasa izgubio jednom u finalu, a drugi put u polufinalu Wimbledona.

Pete se povukao iz profesionalnog tenisa na kraju 2002. godine, a u braku je s glumicom Bridgette Wilson. Par se vjenčao 2000. godine nakon devet mjeseca hodanja, a roditelji su dvojice sinova, Christian i Ryan.

Mnogi tvrde da je Peteov izgled posljedica teške zdravstvene situacije njegove supruge. Naime, Bridgette ima karcinom. Kako javlja Fox Sports, glumica se s bolešću borila u tajnosti, a prvi put joj je dijagnosticirana u prosincu 2022. godine.

'Kao što većina zna, ja sam prilično tiha i povučena osoba', započeo je Sampras u listopadu prošle godine.

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Međutim, ova prošla godina bila je iznimno izazovno razdoblje za moju obitelj i odlučio sam podijeliti što se uistinu događa. Prošlog prosinca, mojoj ženi Bridgette dijagnosticiran je rak jajnika. Od tada je imala tešku operaciju, prošla kroz kemoterapiju i nastavlja sa ciljanom terapijom', poručio je legendarni tenisač.

Sampras je priznao da je teško gledati kako njegova supruga prolazi kroz ovakav izazov.

'Bilo je nevjerojatno vidjeti kako naši dečki sazrijevaju i tako snažno podržavaju Bridgette, sebe i jedni druge', napomenuo je.

Dodao je da je njegova supruga i kroz ovaj izazov nastavila biti nevjerojatna mama i supruga.