Košarkaš ne krije što misli o tome: Sin Magica Johnsona na Pariškom tjednu mode u prozirnoj haljini

Sin Magica Johnsona vrlo je transparentan i liberalan kada je u pitanju prihvaćanje svog tijela pa rado nosi haljine.

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U Parizu se trenutno odvija Tjedan mode koji je okupio veliki broj poznatih osoba, među kojima su i holivudske zvijezde. Među onima koji su pratili revije najvećih modnih kuća je i kontroverzni Erwin Johnson Junior, sin slavnog košarkaša Magica Johnsona, poznat i kao E.J., navodi Glossy

Sin Magic Johnson rano je postao popularan. Osim što mu je otac slavni košarkaš, E.J. je bio dio realityja pod nazivom 'Bogata djeca Beverly Hillsa'. Nakon toga bio je i dio prvog realityja koji se bavio LGBT osobama. 

On je prije nekoliko godina javno priznao da je gay, a otac ga je podržao. Zapravo, mediji su pisali da je prvo zaplakao, a njegova supruga Cookie je priznala da nije bilo lako razgovarati s njim jer je slavni košarkaš reagirao brzo i burno. 

Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Erwin je kasnije ispričao da je nakon razgovora njegov otac došao po njega, odveo ga na večeru i rekao mu da će sve biti u redu i zagrlio ga jako. Magic je i javno govorio o tome koliko podržava sina, a to je pozitivno utjecalo i na Erwina koji se osjeća ugodno u svom tijelu i trenutno ne planira promijeniti spol. 

Rado nosi žensku odjeću pa se i na Pariškom tjednu mode pojavio u skroz prozirnoj crnoj haljini ispod koje je nosio minijaturno donje rublje. 

'Volim sebe takvog kakav jesam. Sretan sam i zadovoljan sobom. Uvijek sam govorio ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, neka učini nešto po tom pitanju', rekao je prije nekoliko godina za E! News.

Više fotografija Erwina, pogledajte u galeriji.