Američka televizijska ličnost E.J. Johnson, sin proslavljenog košarkaša Magica Johnsona, privlači pozornost gdjegod se pojavi. Postao je prepoznatljiv zbog svog neobičnog načina odijevanja, a to su najčešće kratke haljine i suknje. Sad se Los Angelesom prošetao u kratkim hlačicama, štikalama i sakou. Outfit je zaokružio skupocjenom Hermes Birkin torbom u žutoj boji. 

E.J. Johnson.jpg
Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Popularni E.J. poznat je i po tome što je javno obznanio da je homoseksualac, a pomaže i drugoj slavnoj djeci da priznaju svoju seksualnost. Nakon nekoliko godina otkrio je da je transrodna osoba. 

Sin slavnog košarkaša 2013. godine javno je priznao da je gay, ali je i tada rekao da nikada nije razmišljao o tranziciji, tj. o promjeni spola.

'Volim sebe takvog kakav sam. Sretan sam i zadovoljan sa sobom. Uvijek sam govorio ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, treba nešto poduzeti po tom pitanju. Ja se ne osjećam kao da sam u pogrešnom tijelu. Osjećam da je ovo tijelo u kojem trebam biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Osjećam se ugodno u svojoj koži i volim svoje tijelo', istaknuo je, ali rekao je da mu je teško pronaći partnera.

'Hodaš li sa mnom ili želiš izlaziti s mojim tatom? Uvijek je bila borba. Svi ti muškarci se samo žele slikati sa mnom jer sam dijete poznatog košarkaša', priznao je E.J.

Njegovi roditelji oduvijek su bili velika podrška sinu za kojeg kažu da je njihov ponos.

Popularni E.J. uživa u glamuru i luksuzu, uvijek radi ono što želi, a ne osvrće se na komentare. On je sudjelovao i u reality showu koji se prikazivao na E! televiziji, gdje su svi mogli upoznati osobnost sina legendarnog košarkaša. Osim toga, Earvin nema drugo zanimanje, ali njegov tata je beskrajno ponosan na svog sina.