Hrvatski reprezentativac ljubi zvijezdu 'Kumova': Lijepa glumica sad je otkrila da imaju poseban razlog za slavlje

Domaći par uživa u ljubavi.

Instagram

Hrvatski rukometašFilip Ivić slavi 32. rođendan. Sportaš je već neko vrijeme u vezi s glumicom Petrom Kraljev, poznata po ulozi Milice u seriji 'Kumovi'. Početkom srpnja oboje su na Instagramu objavili fotografije sa zajedničkog ljetovanja na Korčuli, na kojima su pokazali koliko su zaljubljeni, a pratitelji su se složili da su lijep par i poželjeli im sreću u ljubavi.

Sad je Petra poslala lijepu poruku hrvatskom rukometašu povodom njegovog rođendana. 

'Puno toga u jednoj slici. Sretan rođendan LJ', napisala je uz zajedničku fotografiju te otkrila njihov razlog za slavlje. 

Instagram 

Par trenutno održava vezu na daljinu, zbog čega Filip nije mogao doći na premijeru Petrine nove predstave 'Rulet', u kojoj je udružila snage s kolegicama iz 'Kumova' Jagodom Kumrić, Anom Uršulom Najev i Nikom Barišić.

'Dečko je trenutačno na turnirima i igra, virtualna je podrška i mislim da je to trenutačno najgore što može biti, ali tako je kako je i bar mi ima netko biti podrška', rekla je glumica za In Magazin.

Inače, prije nego što su Petra i Filip potvrdili vezu na društvenim mrežama, zajedno su se pojavili na Story Summer Partyju u Splitu.