Hrvatski rukometaš Ivan Martinović oženio je dugogodišnju djevojku Miriam Rath. Martinović je počeo intrigirati javnost i svojom igrom, ali i atraktivnim izgledom. Međutim, njegovo srce je već godinama zauzeto jer je ljubi Austrijanku Miriam

Par se 15. lipnja ove godine vjenčao, no lijepu vijest su skrivali sve do jučer kad su podijelili fotografije putem društvenih mreža. 

'Upravo vjenčani! Građanski brak, 15.06.2024.', napisali uz serijal fotografija s ceremonije. 

Inače, Martinović je rođen u Beču i voli NBA ligu, a posebno LeBron Jamesa. Uzori su mu bili Duvnjak i Balić. Zanimljivo je da mu i sestra i brat igraju za Austriju, a Ivan je na sebe ipak odlučio odjenuti hrvatski dres. 

S obzirom na to da je rodom iz Austrije, ne čudi nas da mu je djevojka Austrijanka. 

Prema fotografijama na društvenim mrežama, čini nam se da je par nerazdvojan i da se odlično provode. Četiri godine su u vezi, a u prosincu prošle godine su se zaručili. Miriam često objavljuje fotografije s Ivanom, a ni on ne skriva svoje dugogodišnje ljubavi.

Djevojka mu je velika podrška od početka Ivanove karijere. Od treninga, do utakmica, ona ga uvijek vatreno bodri. Miriam je također sportašica, trenirala je odbojku, no čini se da je zbog ozljede prestala trenirati.

Više fotografija para, pogledajte u galeriji. 

Instagram Ivan i Miriam Martinović