'Kao ispušna cijev traktora': Victoria Beckham detaljno opisala koliki je ponos njezinog muža

Victoria je otkrila intimne detalje.

PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Slavni parovi često čine sve što mogu kako bi svoj privatni život sačuvali od očiju javnosti. No, ponekad i najveće zvijezde, kojima dodatni medijski natpisi nisu potrebni, odluče otkriti jednu ili dvije škakljive tajne. Takav par su Victoria i David Beckham koji više od dvadeset godina pune naslovnice, a u nekoliko navrata su otkrivali svoje tajne. 

Victoria i David Beckham su posljednjih godina puno puta govorili o vrućim detaljima iz svoje spavaće sobe pa su tako svojevremeno priznali da imaju razvratne, bezobrazne nadimke jedno za drugo tijekom intimnih odnosa. 

Instagram 

Slavna Posh svog zgodnog muža zove neobičnim nadimkom koji ima jasnu aluziju, a on glasi 'Golden Balls' (Zlatne lopte). 

Victoria je također otkrila da gotovo uvijek spava gola i da radije bira intimne odnose umjesto spavanja, a 2008. kad se Beckham pojavio samo u boksericama u reklami za donje rublje brenda 'Emporio Armani' pokazujući svoju muškost, ona je imala što za reći. 

'Ogroman je. Enormno veliki. Masivan. Da je tako izgledam i ja bih hodala ulicom u gaćicama', prokomentirala je tada Victoria. 

'Ponosna sam što još uvijek imam zaista dobar seksualni život s Davidom. On je vrlo proporcionalan, ali mu je ogroman. Stvarno jest. To se vidi i u reklami. Sve je to njegovo. To je kao ispušna cijev traktora', dodala je bez stida Posh. 

Inače, Victoria Adams i David Beckham upoznali su se 1997. godine kada je on igrao u Manchester Unitedu, a ona bila dio popularne grupe Spice Girls. Nešto manje od dvije godine nakon upoznavanja su se vjenčali, a ostalo je povijest.

Više fotografija Victorije i Davida, pogledajte u galeriji.