Harper Beckham, kći Davida i Victorije Beckham, slavi 13. rođendan. Mezimica slavne obitelji rođena je 10. srpnja 2011. godine, a nakon tri sina, ona je prva i jedina kći u obitelji. Čak inspirirala svoju mamu na novi koncept odjeće 'Mama i ja'.

Već nekoliko godina, Harper se nalazi u centru pažnje jer se često piše o njezinom odnosu s ocem Davidom. 

'Sretan 13. rođendan mojoj prekrasnoj djevojčici. Tata je tako ponosan na tebe, izrasla si u ljubaznu, velikodušnu i prekrasnu mladu damu s najnevjerojatnijim srcem i najnevjerojatnijim osmijehom koji svi toliko volimo, uvijek budi prekrasna osoba kakva si! Harper Seven, tvoj je moj svijet', napisao je slavni nogometaš uz video s kćeri povodom njezinog rođendana. 

Interesantno je da je Harper Seven bila na prvom mjestu na listi 'najbogatijih djevojčica na svijetu', a njeno bogatstvo se procjenjuje na pet milijuna dolara.

Isto tako, njezina ponosna mama Victoria je objavila nekoliko fotografija s njezinog prošlogodišnjeg rođendana čija je tema bila Prada, a slavlje je održano u robnoj kući Harrods u Londonu. Malena Harper nosila je haljinu lila boje, ali i plavu Prada torba koja stoji oko 2500 eura. Slavlju su prisustvovali članovi uže obitelji, pa su tako osim mame i tate, s Harper bili i njezina braća Cruz i Romeo. 

Slavni par redovito obasipa svoju kćer poklonima, a nesvakidašnji i skupocjeni dar poklonili su joj svakodnevica. Harper je tako dobila luksuznu kućicu na drvetu vrijednu 114 tisuća eura koja se nalazu na imanju Davida i Victorije Beckham u Cotswoldsu.

Roditelji 12-godišnjakinje tražili su građevinsku dozvolu samo godinu dana nakon kupnje imanja 2016. za izgradnju impresivne kućice na drvetu za svoje četvero djece. Impresivna kućica na drvetu izgrađena je oko visokog hrasta i ima balkon.

Kućica je 4,5 m x 4,5 m duljine i širine, te 4,275 m visoka, a pokriva tlo od 15,6 četvornih metara.

Više fotografija Harper, pogledajte u galeriji.

Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia, Instagram Harper Beckham