Najbolja hrvatska tenisačica odmara na Jadranu: Poslala znakovitu poruku nakon poraza u polufinalu Wimbledona

Hrvatska tenisačica poslala je znakovitu poruku nakon nastupa na Wimbledonu.

Instagram

Hrvatska tenisačica Donna Vekić ostvarila je nevjerojatan uspjeh plasiravši se u polufinale Wimbledona. Nažalost, Talijanka Jasmine Paolini bila je bolja od nje. Naša sportašica sad je odlučila napraviti predah pa odmara na Jadranu. Nije otkrila na kojoj lokaciji se točno nalazi, ali zato je poslala znakovitu poruku

'Možeš maknuti djevojku s Wimbledona, ali ne i Wimbledon iz djevojke', napisala je uz fotografiju na kojoj sjedi umotana u ručnik s logom najpoznatijeg teniskog turnira. 

Inače, odličan rezultat i dolazak u finale Osječanki su osigurali i nevjerojatnu zaradu. Nakon što je u četvrtfinalu pobijedila favoriziranu Španjolku Paolu Badosu, zaradila je dodatnih 444 tisuće eura. S obzirom na to da se zarada na Wimbledonu zbraja, Donna je sveukupno zaradila 846 tisuća eura.

Ovogodišnji nagradni fond Wimbledona u muškoj i ženskoj konkurenciji je isti te iznosi nešto malo više od 35 milijuna funti.

Inače, Vekić je tako postala treća hrvatska tenisačica koja je stigla do polufinala na nekom Grand slam turniru, nakon Ive Majoli u Roland Garrosu 1997., kojega je Zagrepčanka i osvojila, te Mirjane Lučić, koja je igrala polufinala Wimbledona 1999. i Australian Opena 2017. 

Više fotografija Donne, pogledajte u galeriji.