Hrvatska tenisačica Donna Vekić izborila je plasman u četvrtfinale Wimbledona, nakon što je u dramatičnom meču pobijedila Španjolsku Paolu Badosu sa 6:2, 1:6 i 6:4. Osječanka je bila bolja u meču koji je tri puta prekidan zbog kiše i lošeg vremena.

Donna je osim po teniskim pobjedama znana i kao prirodna ljepotica za koju mnogi tvrde da bi mogla krasiti naslovnice modnih časopisa. S obzirom na njezinu ljepotu, odlučili smo se prisjetiti koji su joj muškarci u prošlosti ukrali srce i pali na njezine čari.

Prvi puta je plijenila pozornost javnosti svojim privatnim životom u veljači 2020. kada je progovorila o raskidu s 11 godina starijim švicarskim teniskim asom Stanislasom Wawrinkom.

'Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Stan i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana', priznala je Donna te dodala kako joj je to razdoblje bilo jako teško.

'Svakome je teško preboljeti prekid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti. Najviše me boljelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegova braka, što je miljama daleko od istine', ispričala je u intervjuu za Cosmopolitan.

Ipak, Donna je u svemu uspjela pronaći pozitivnu stranu. 'Energiju sam odlučila usmjeriti na tenis što mi se na kraju višestruko vratilo. Konačno imam više vremena za svoje prijateljice i obitelj', istaknula je tada.

Nakon toga se tenisačicu povezivalo s nogometašem Brunom Petkovićem.

'To je privatni život. Istina je da se mi najviše družimo, najbolje se slažemo jer imamo isti posao i najbolje se razumijemo', rekla je Donna za RTL Exkluziv nakon što je viđena s Brunom na zagrebačkom adventu. No kasnije se ispostavilo da ni ta romansa nije bila dugog vijeka, a od tada do danas Donna skriva svog odabranika, ako ga ima, kao zmija noge.

Više fotografija Donne, pogledajte u galeriji. 

Instagram Donna Vekić