Supruga Vatrenog poslala važnu poruku nakon poraza: Jednom rečenicom pokazala da nije obeshrabrena

Josipa Perišić pokazala da i dalje vjeruje u Vatrene.

Instagram

'Josipa Perišić, supruga hrvatskog nogometaša Ivana Perišića, velika je podrška svom mužu, ali i navijačica Vatrenih. Lijepa Josipa pratila je utakmicu u društvu kćeri Manuele pa poslala važnu nakon poraza od Španjolske

'Ljubav i podrška uvijek', napisala je uz fotografiju sa svojom mezimicom dok su obje u dresu i sa zastavom Hrvatske. 

Instagram 

Inače, Ivan i Josipa su već dugi niz godina u sretnom braku, a upoznali su se u srednjoj školi.

Prilikom sudjelovanja u serijalu Roberta Knjaza pod nazivom ‘Knjaz kod Vatrenih’ nogometaš je potvrdio da je sa svojom suprugom Josipom sjedio u klupi u Ekonomskoj i upravnoj školi u Splitu.

'Ivan i Josipa su sjedili i skupa u klupi. Dva su razloga za to – Ivan je u nju bio zaljubljen od prvog srednje, a druga stvar, Josipa je bila odličan učenik pa je Ivan, naravno, prepisivao od nje, izvlačio informacije i snalazio se da prođe sve predmete', ispričao je u emisiji njegov prijatelj iz srednje škole, a Perišić je to potvrdio i obrazložio.

Podsjetimo se, Ivan je u braku s Josipom od 2020., a vjenčali su se u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka. Među uzvanicima bili su samo članovi njihove bliže obitelji, a vjenčao ih je don Vinko Bus. Josipa nije za posebnu priliku kupila novu vjenčanicu već je dala suziti haljinu Viviene Westwood, koju je odjenula na njezinoj i Ivanovoj svadbi kod matičara 2012. godine. Par je nakon prvog vjenčanja slavio u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Par ima troje djece: Leonardo, Manuela i Luka