Nekadašnja novinarka i sportska voditeljica Lana Banely pojavila se na utakmici Hrvatska-Španjolska u Berlinu. Lijepa Lana nakon odlaska s HRT-a rijetko je u javnosti pa je obožavatelje iznenadila. Za ovu prigodu je odabrala hrvatski dres, bijele hlače i smeđu Chanel torbu

Riječ je o modelu koji stoji više od 8000 eura, a napravljen je od janjeće kože, ali na svim službenim stranicama je rasprodana. 

Lana Banely (3).jpg
MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL 

Podsjećamo, Lana je nakon deset godina na HRT-u krajem 2018. godine odlučila krenuti potpuno novim karijernim pravcem. Završila je dizajn interijera i otvorila obrt 'Lana Banely Design'.

'Istina je da s 1. listopadom odlazim s HRT-a. Nakon deset godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji osjetila sam da je vrijeme za neke nove izazove u mom životu. Ovo je prekid radnog odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem', izjavila je tada Lana.

S tim se potezom i povukla iz javnog života, a posvećena je novom poslu i obitelji. U braku je s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, a zajedno su dobili dvoje djece - kćer Naomi i sina Adriana.