Novi ljubavni trokut: Ostavila slavnog njemačkog vratara i zavela 12 godina mlađeg nogometaša

Lisa Weidenfeller nakon razvoda utjehu pronašla u mlađem.

Anke Fleig/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Proslavljeni njemački vratar i legenda Borussije Dortmund Roman Weidenfeller godinama je živio mirno i rijetko se pojavljivao u javnosti. Osvajač svjetskog zlata s Njemačkom 2014. godine te dviju titula u Bundesligi ponovno je tema svjetskih medija, i to zbog burnog privatnog života. Njegova bivša supruga Lisa, od koje se razveo u studenom 2023. godine, nedavno se upustila u vezu s nogometašem Augsburga Arneom Maierom. 

Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia  Arne Maier

Talent mladog Maiera sve više dolazi do izražaja, a zanimljivo je da je od partnerice mlađi 12 godina. Zasad nema informacija o tome kako se par upoznao. Spekulacije o njihovoj vezi počele su krajem ožujka kad je Maier postigao gol u remiju s Kolnom, i to proslavio na zanimljiv način. Rukama je napravio slovo 'L' kao znak proslave. 

Inače, slavni vratar Roman i Lisa upoznali su se 2010. godine i imaju dvoje djece, Leonarda i Lunu. Prvi put su se razišli 2018. godine, ali su se pomirili dvije godine kasnije, a od prošle godine su se definitivno razišli. Što se tiče braka, Weidenfeller i Lisa razišli su se samo šest mjeseci nakon rođenja kćeri Lune. 

INA FASSBENDER / AFP / Profimedia  Roman i Lisa Weidenfeller

'Točno je, nismo više zajedno, imalo smo prijateljski rastanak. Shvatili smo da naš brak ne funkcionira dugoročno. Djeca su nam na prvom mjestu i naravno da ćemo napraviti sve za njih', rekao je Roman. 

Također, Maier se prije veze s Lisom zabavljao s njemačkom influencericom Melissom Deines. Nakon prekida, ona je započela vezu s napadačem Borussije Mönchengladbach, Robinom Hackom, a par ima dijete. 

Maier je ove sezone u Bundesligi odigrao 20 mečeva za Augsburg, dao je dva gola i upisao tri asistencije. Prije toga igrao je za Herthu i Bielefeld.