Proslavljeni tenisač Boris Becker privukao je pažnju tijekom odmora na Kostariki. Obožavatelji su odmah uočili ozlijeđeni lakat koji je vidno deformiran, a nekad atraktivni tenisač danas izgleda potpuno drugačije, piše Stil

Boris Becker (5).jpg
Splash News / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Društvo na odmoru u egzotičnoj zemlji mu je pravila zaručnica Lilian de Carvalho Monteiro. Par je već duže vrijeme u sretnoj vezi, a Becker je od svoje partnerice stariji 23 godine. Nakon što je slavni sportaš izašao iz zatvora nakon služenja kazne od osam mjeseci, par se preselio u Milano

Lilian de Carvalho Monteiro i Boris Becker.jpg
Splash News / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsjetimo, bivši tenisač je optužen 2022. godine nakon što je proglasio bankrot i sakrio imovinu vrijednu 2,5 milijuna funti. Sakrio je novac tako što nije prijavio svoj udio u ogromnoj njemačkoj imovini od milijun funti, kao i 700 tisuća funti u gotovini. Nakon izlaska iz zatvora, par se odlučio iz Ujedinjenog Kraljevstva preseliti u Italiju. 

Nije poznat datum vjenčanja Lilian i Borisa, ali slavnom tenisaču to će biti treći brak. On i njegova supruga Lilly Becker razdvojili su se 2018. nakon devet godina zajedno. Godinu manje trajao je brak s njegovom prvom suprugom Barbarom Becker. Vjenčali su se 1993. i razveli 2001. godine, nakon što je treniač priznao da je ima aferu dok je njegova supruga bila trudna s njihovim drugim djetetom. 

Naime, njegova kći Anna Ermakova je plod kratkotrajne afere. Slavni tenisač i konobarica Angela Ermakova imali su kratkotrajno aferu 1999. godine dok je Beckerova prva supruga Barbara bila trudna s drugim sinom, Eliasom. Navodno je Becker 'spavao' s Angelom, Anninom majkom, na stepenicama jednog noćnog kluba dok su oboje bili nadrogirani.

'Ne bih volio ulaziti u sve detalje, ali otišli smo u stražnju sobu. Ne, to nije bio ormar – ormar je premalen, nemoguće je imati bilo kakvu fizičku aktivnost u ormaru... Našli smo se i se**ali. Nisam imao Angelin broj, nisam imao kontakta i to je bilo to', rekao je Boris.

'Osam mjeseci kasnije dobivam faks u kojem piše: ‘Možda me se ne sjećate. Naš zadnji sastanak je bio prije osam mjeseci. Evo mog broja, nazovi me.‘ Nisam mogao vjerovati', otkrio je.

'Sljedeći tjedan upoznao sam Angelu u Londonu i bio sam nervozan. Ušla je, imala je veliki kaput, skinula ga i imala je veliki trbuh i samo mi je objasnila da sam otac tog djeteta', ispričao je.

Slavni tenisač je dobio dokumentarac u kojem se otkrilo da je spiskao oko 100 milijuna funti na playboyev način života nakon što je postao globalno slavan.

Više fotografija Borisa, pogledajte u galeriji.

Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Boris Becker