ROĐENDAN KOJI JE OKUPIO BROJNE SPORTAŠE: Jerko Leko i Gordan Giriček u javnosti nakon dugo vremena

Bivši sportaši Jerko Leko i Gordan Giriček pojavili se na posebnom događanju.

PROMO

Kultna televizijska sportska emisija Sport nedjeljom svečanom je proslavom okupila više od 350 uzvanika povodom 18 uspješnih godina emitiranja. Najpoznatiji hrvatski sportaši, treneri, sportski stručnjaci i uglednici, u sjajnoj atmosferi posebno uređenog RebuyStars Cabareta, proslavili su njezinu „punoljetnost“ i ovom malom, ali vrlo vrijednom i uspješnom timu emisije zahvalili na dugogodišnjoj podršci. 

Među uzvanicima su bili bivši nogometaš Jerko Leko i bivši košarkaš Gordan Giriček. Glavni urednik emisije Sport nedjeljom Ante Breko zahvalio se suradnicima, brojnim sportašima i stručnjacima koji su u proteklih 18 godina gostovali u jednom od najpoznatijih hrvatskih sportskih studija te najavio nove izazove i uzbudljivi program koji nas očekuje već ove nedjelje.

PROMO 

'Prošlo je 18 godina, a kao da je prošlo 18 dana. Kada govorimo o sustavu koji broji troje do četvero ljudi, a na platformi Hrvatske kompetitivni smo s najvećim televizijama kada je sport u pitanju, to nas čini posebno ponosnima. Davno smo počeli, a do sada smo imali toliko sjajnih iskustava, poznanstva, učenja i energije koja nas nosi iz godine u godinu. Brojni gosti, polemike, rasprave, a poneki put čak prigovaranja i ljutnje dio su ove emisije kojom praktički nema nagrade koju nismo osvojili. Prije svega hvala našim obiteljima koje su uz nas na ovom putu, hvala sportašima i naravno partnerima. Veselimo se daljnjim izazovima', istaknuo je glavni urednik emisije Sport nedjeljom Ante Breko koji je s partnerom Vladom Turkovićem ovu sportsku avanturu započeo davne 2006. godine.

Tijekom 18 ugodina ugostili su više od 2500 sportaša, trenera i sportskih stručnjaka te napravili više od 6500 zanimljivih reportaža iz Hrvatske, ali i svijeta.