HRVATI NAPRAVILI KLIZALIŠTE ZA RONALDA I GEORGINU: Otkrili kakva je slavna influencerica kad se kamere ugase

Hrvatska tvrtka postavila klizalište za slavni par.

Instagram

Georgina Rodriguez, partnerica Cristiana Ronalda, podijelila je na svom Instagramu video zabave na privatnom klizalištu ispred njihove kuće u Madridu. U klizanju je uživala cijela obitelj, a malo je reći da je iskustvo luksuzno. 

Klizalište čija je snimka obišla cijeli svijet proizvod je hrvatskog brenda Ice Wonderland iza koje stoje uspješni poduzetnici Rahela i Natko Bošnjak koji već više od 10 godina uz slogan Delivering Winter Joy svoja klizališta postavljaju diljem Europe.

'Geogrina je svjetska zvijezda i za nju je poznato da predvodi svjetske trendove. Imati privatno klizalište rezervirano za obitelj i prijatelje bila je njezina velika želja i drago nam je da smo je upravo mi ostvarili', rekla je project managerica Rahela Bošnjak. 

Dodala je kako je suradnja bila vrlo ugodna. 

'Sve što smijem reći je da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno, pokazala izuzetno brižnom osobom, te joj je glavni cilj bio osigurati blagdansku zabavu u kojoj će uživati cijela obitelj i njihovi prijatelji. Pripremila je i blagdansku hranu za cijelu ekipu, churrosi su bili izvanredni, a pokazala se i kao odlična klizačica', rekla je Bošnjak te dodala kako je cijelo društvo bilo oduševljeno.

Ice Wonderland Exclusive klizališta najčešće odabiru javne osobe koje privatno žele uživati u blagdanskoj ledenoj čaroliji. Upravo to ova tvrtka nudi svojim ekskluzivnim klijentima - uživanje u luksuznoj zimskoj zabavi, klizalištu na na privatnoj lokaciji, organizaciji druženja uz light show, glazbu, predstave na ledu, privatne škole klizanja i stvaranju uspomena koje traju cijeli život - uz najveći luksuz poznatih osoba današnjice koji nema cijene - privatnost i ugodno provedeno vrijeme sa obitelji i prijateljima.