Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OLIMPIJSKI BAZEN, VODOPAD I OSAM SPAVAĆIH SOBA: Zavirite u luksuzni dom Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji

Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez već neko vrijeme uživaju u Saudijskoj Arabiji.

 Cristiano Ronaldo Izvor: Instagram

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez početkom ove godine preselili su se u Saudijsku Arabiju kad je nogometaš potpisao nevjerojatan ugovor kojim će zaraditi 200 milijuna eura godišnje igrajući za Al Nassr. Iako su se pojavile glasine da u domu popularnog para nije baš sve bajno, njihove fotografije tvrde suprotno. Ne samo to, Georgina je otkrila detalje kako izgleda njihov dom. 

 Georgina Rodriguez (5).jpg Izvor: Instagram

Prekrasna Georgina na slikama izgleda senzacionalno u bikiniju, a iza nje je nevjerojatna nekretnina. Osim toga, influencerica je pokazala da najviše vremena provodi na bazenu.  

Nekretnina koju je Ronaldo navodno kupio ima osam spavaćih soba, olimpijski bazen, a u predvorju se nalazi čak i vodopad.

 Georgina Rodriguez (6).jpg Izvor: Instagram

Uz to, pratitelji na Georgininim fotografijama mogli vidjeti i njihov skupocjeni vozni park. 

 Georgina Rodriguez (7).jpg Izvor: Instagram

Slavni Portugalac se nalazi u kvartu koji je izgrađen isključivo za bogataše zapadnog svijeta. Imaju sve što im je potrebno, a u tom dijelu grada ne vrijede stroga islamska pravila kao u ostatku zemlje. Tu se nalaze brojni luksuzni restorani, privatne međunarodne škole, bazeni, bolnice, vrtići, trgovački centri, odnosno sve što im je potrebno za život. Ljudi koji tu žive ne moraju napuštati taj kraj jer imaju sve što im je potrebno za život.

 Više fotografija Cristina Ronalda, možete pogledati u galeriji. 

Povezane vijesti